Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ!


samaras20
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Munchener Merkur στην έκδοση του Σαββατοκύριακου ο Αντώνης Σαμαράς, επανέλαβε για μια ακόμη φορά την αποφαισιστικότητά του να εφαρμόσει τα μέτρα που του υπέδειξε η τρόικα ώστε η χώρα να ανακτήσει την αξιοπιστία της στους εταίρους!!!
Κόψτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα για τη δουλοπρέπεια και το δωσιλογισμό του ανδρός προς τους τοκογλύφους! Σε ποιους ρε να ανακτήσεις την αξιοπιστία σου; Στους άρπαγες της περιουσίας της χώρας, σε αυτούς που εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια των Ελλήνων; Και σε αυτούς δηλώνεις αποφασισμένος να συνεχίσεις το ξέσκισμα και την αιμορραγία του λαού;

Ακούστε τι άλλο είπε ο Πρωθυπουργός των αυτοκτονιών και της θανατηφόρας ανεργίας: "Η ελληνική δικαιοσύνη θα ερευνήσει πλήρως τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε βάρος της οικογένειας Παπανδρέου"!!! Αυτός που συγκαλύπτει τα πολιτικά εγκλήματα του Παπανδρέου και που κλείδωσε στο συρτάρι οποιαδήποτε συζήτηση για τους λόγους που οδήγησαν τον τόπο στα Μνημόνια, λέει ότι η Δικαιοσύνη θα διερευνήσει πλήρως τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε βάρος της οικογένειας Παπανδρέου"!!!!   Una razza una faccia με τον συμφοιτητή του. Από την ίδια φύτρα δωσιλογισμού και προδοσίας είναι φτιαγγμένοι και οι δύο.

Προαναγγέλοντας την επίσκεψη του στη Βαυαρία και τη συνάντηση του με τον εκεί πρωθυπουργό αύριο Κυριακή, ο Αντώνης Σαμαράς κάνει λόγω για μία «νέα αρχή» στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. «Έρχομαι σαν φίλος. Είμαστε συνεργάτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ιδανικά. Δεν πρέπει να κρύψει τίποτα ο ένας από τον άλλο αλλά πολλά κερδίζονται εάν μιλάμε περισσότερα μεταξύ μας» είπε ο πρωθυπουργός. 
Ρε ουστ, άθλιε πολιτικέ! Που θα πεις εμείς ότι με τους Γερμανούς μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και ιδανικά! Με τα γιαούρτια θα σε πάρουν οι Έλληνες που τολμάς να ταυτίζεις τα ιδανικά των κατακτητών και με των  κατακτημένων. Εμείς, θέλουμε να ανακτήσουμε την αξιοπρέπειά μας την οποία ποδοπάτησαν οι Γερμαναράδες μ'εσένα συνεργάτη τους. Εμείς θέλουμε την ελευθερία μας και όχι να είμαστε είλωτες στους Ούνους, όπως μας υποχρέωσαν να είμαστε οι υπογραφές σου!
ΟΥΣΤ!
Μ. Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου