Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΙΣΚΟΣ-ΜΠΟΥΦΟΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

 
Στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΚΑΠΗ Χολαργού, αποκαλύφθηκαν πολλά. Κυρίως, οι τεράστιες πολιτικές ευθύνες για το ταξίδι στο Παρίσι το οποίο ακυρώθηκε και εξελίχθηκε σε φιάσκο,τέτοιο που με τον ερασιτεχνισμό ορισμένων εκτέθηκε η δημοτική αρχή στα μέλη του ΚΑΠΗ! 
Ήδη, ζητούνται οι παραιτήσεις τόσο του κ. Ίσκου όσο και της Μπουφούνου οι οποίοι διαχειρίστηκαν την όλη υπόθεση, ανεύθυνα. 
Αυτά που καταμαρτυρούνται στο δίδυμο, είναι:
1. Δόθηκαν από τα μέλη των ΚΑΠΗ προκαταβολές για την διατροφή και την αλλαγή των δωματίων από δίκλινα σε μονόκλινα! Ένα σημαντικότατο ποσό το οποίο δόθηκε στον πρώτο πράκτορα εδώ και ένα χρόνο! Όταν όμως ο Στάϊκος τάσπασε με τον πράκτορα εδώ και έξι μήνες, η διοίκηση του ΚΑΠΗ θα έπρεπε να είχε απαιτήσει αμέσως την επιστροφή των χρηνμάτων! Δεν το έκανε! Κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου σε καιρό κρίσεως, έχοντας αδιαφορήσει για την επιστοφή των χρημάτων στους δικαιούχους-μέλη του ΚΑΠΗ!
2. Η περίφημη φωτογραφία με την παράδοση των εισιτηρίων από τον Στάϊκο, προβλήθηκε από τα τοπικά ΜΜΕ ως τέτοια. Επί ενάμισι μήνα, ούτε ο κ. Ίσκος ούτε η κ. Μπουφούνου διέψευσαν την είδηση της παράδοσης εισιτηρίων! Μόνον δυο μέρες πριν από την ακύρωση του ταξιδιού, εξέδωσαν ανακοίνωση ότι δεν παρέλαβαν εισιτήρια αλλά ...χαρτιά!!! Ανευθυνότητα χωρίς τέλος! Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι είχαν βάλει σε...συρτάρι τον φάκελο, χωρίς να τον ανοίξουν!!!
3. Ο πράκτορας που είχε πάρει την προκαταβολή των 15.800 ευρώ από τον Στάϊκο, έπρεπε μέχρι τις 16/11 να είχε εξοφλήσει την εταιρεία για το ταξίδι. Άπαξ και ο Στάϊκος δεν έδωσε το υπόλοιπο του ποσού για τα εισιτήρια, το ταξίδι είχε ήδη ακυρωθεί από τις 17/11! Μέχρι τις 29/11 οι κ.κ. Ίσκος-Μπουφούνου δεν είχαν τηλεφωνήσει ούτε μία φορά στον πράκτορα, προκειμένου να μάθουν ότι το ταξίδι είχε ακυρωθεί!!! Αποτέλεσμα αυτού ήταν, να βεβαιώνουν ότι το ταξίδι θα γινόταν κανονικά, με συνέπεια να υπάρξουν κάποιοι που ήρθαν από το χωριό τους άρον-αρον για το ταξίδι! Μάλιστα ένα μέλος, διαμαρτυρήθηκε γιατί αναγκάστηκε να επιστρέψει από την Κέρκυρα και τώρα δεν έχει χρήματα να ξαναγυρίσει στο χωριό του!!!
4.   Οι προκαταβολές που δόθηκαν από τα μέλη του ΚΑΠΗ παραλήφθηκαν από υπάλληλο του ΚΑΠΗ. Τα χρήματα αυτά (μερικές χιλιάδες ευρώ), δεν καταγράφηκαν ούτε ως έσοδα ούτε ως έξοδα στα βιβλία του ΚΑΠΗ! Οπότε ήδη, οι κ.κ. Ίσκος-Μπουφούνου κατηγορούνται για δημιουργία "μαύρου ταμείου"!!!

Οι κατηγορίες είναι βαριές κι αν μη τι άλλο είναι λογικό να ζητούν την παραίτησή τους από το ΚΑΠΗ!   
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου