Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!


sam-koyv-ben

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ!
Σύμφωνα με τα στοιχεία της EUROSTAT πάνω από 3,5 εκατομμύρια Έλληνες βρίσκονται κάτω από τα  όριο της φτώχειας, με συνέπεια η Ελλάδα να συγκαταλλέγεται ανάμεσα στις χώρες που υφίσταται τη μεγαλύτερη φτωχοποίηση. Ήδη, κατατάσσεται δίπλα στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Εσθονία, με διαρκώς επιδεινούμενη οικονομία!
Την ίδια ώρα, η ΓΣΕΕ εκτιμά ότι ο αριθμός των φτοχοποιημένων Ελλήνων έχει φτάσει τα 4 εκατομμύρια, οι οικογένειες των οποίων σε λίγο διάστημα δεν θα έχουν πρόσβαση σε βασικά είδη διατροφής, σε φάρμακα, καθώς και στην εκπαίδευση!
Γνωρίζοντας αυτά τα δεδομένα, η κυβέρνηση Σαμαρά φέρνει προς ψήφιση το φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο επεκτείνει την φτωχοποίηση στο σύνολο του ελληνικού πληθυσμού και προκαλεί πραγματική γενοκτονία!  Στοχοποιεί τους μισθωτούς, το εισόδημα των οποίων ήδη έχει υποστεί καθίζηση, ενώ τσακίζει κυριολεκτικά τις οικογένειες με παιδιά! Όσο περισσότερα παιδιά έχει μια οικογένεια, τόσο περισσότερο φόρο καλείται να πληρώσει! 
Πρόκειται για πραγματικό έγκλημα από μία τρικομματική κυβέρνηση, τα μέλη της οποία είχαν δεσμευτεί προεκλογικά ότι όχι μόνο δεν θα έβαζαν άλλους φόρους αλλά θα ελάφρυναν τα χαμηλά εισοδήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου