Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΑΠΕΔΡΑΣΕ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΛΑΖΑΝΑ!

lazanas
ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ;
Ερήμην σε 15 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο ανήλικος Αφγανός που κατηγορείται πως δολοφόνησε εν ψυχρώ τον άτυχο Θανάση Λαζανά στις Ιτιές! Απουσίαζε από τη δίκη γιατί έχει καταφέρει να αποδράσει! Το περιστατικό είχε συμβεί στις 19 Μαΐου, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, μέχρι και επεισόδια είχαν σημειωθεί τότε, ενώ οι κάτοικοι απέκλεισαν σε καθημερινή βάση την εθνική οδό, ζητώντας να βρεθεί λύση στο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστσες. Η δίκη ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο τριμελές ανηλίκων της Πάτρας, ερήμην του αλλοδαπού.
Την πληροφορία για την απίστευτη εξέλιξη της απόδρασης του κατηγορουμένου επιβεβαίωσε στο dete.gr ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου παλικαριού, Ντίνος Αργυρόπουλος...! Ο 17χρονος αλλοδαπός είχε μεταφερθεί στις φυλακές Αυλώνας όπου παρέμενε έγκλειστος από τον Μάιο. Τον Νοέμβριο συμπληρώθηκε το εξάμηνο και μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης στο Βόλο. Εκεί κατάφερε να αποδράσει πηδώντας από έναν μαντρότοιχο και μέσα σε λίγη ώρα χάθηκαν τα ίχνη του... Έτσι σήμερα η οικογένεια του άτυχου 29χρονου Θανάση Λαζανά πήγε στο δικαστήριο για να γίνει η δίκη αλλά είδαν ότι στο εδώλιο δεν υπήρχε ο κατηγορούμενος... Θυμίζουμε ότι το φονικό έγινε τα ξημερώματα Σαββάτου της 19ης Μαϊου στα Κρύα Ιτεών. Ο 29χρονος είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του και έγινε παρεξήγηση με τρεις Αφγανούς. Οι οποίοι από κοινού τον χτύπησαν με μια λάμα καταφέρνοντας έξι τραύματα που επέφεραν τον θάνατο. Ο 29χρονος πρόλαβε να αναφέρει την ταυτότητα των δραστών λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο 17χρονος συνελήφθη και ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία του άτυχου Πατρινού.
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου