Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΘΑΝΟΣ ΑΞΑΡΛΙΑΝ: ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!

axarlian-nekros
ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Ο ΑΞΑΡΛΙΑΝ!
Με αφορμή τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ανασύραμε από τη μνήμη μας, ένα άλλο αθώο θύμα. Τον Θάνο Αξαρλιάν, που δυστυχώς σχεδόν οι πάντες έχουν ξεχάσει. Ιδού τι αναφερει για τη δολοφονία του και την τραγική δεύτερη "δολοφονία" του το site elkosmos.gr:
Πριν  από 20 και κάτι χρόνια, ο νεαρός Θάνος Αξαρλιάν βγήκε από το κατάστημα της μητέρας του για να πάει σε μια δουλειά αλλά  βρήκε τραγικό θάνατο από ρουκέτα της 17Ν, η οποία είχε εκτοξευθεί με στόχο το αυτοκίνητο του τότε υπουργού Οικονομικών Γιάννη Παλαιοκρασά. Με το πέρασμα του χρόνου, ο Θάνος Αξαρλιάν γράφτηκε στη συνείδηση του κόσμου ως «παράπλευρη απώλεια» της «επαναστατικής» δράσεως της ελληνικής τρομοκρατίας και μόνο το μετονομασμένο κομμάτι της οδού Λέκκα σε «Αθανασίου Αξαρλιάν», μαζί με μια αναμνηστική πλάκα τοποθετημένη στην συμβολή με την Περικλέους έμειναν να θυμίζουν τον αδικοχαμένο νέο (φωτό).
axarlian
Καμιά φωτιά δεν άναψε τότε στην Αθήνα, τίποτε δεν κάηκε και κανένας δεν κτυπήθηκε. Η οργή τότε δεν περίσσεψε ούτε και αργότερα. Ποτέ μέχρι σήμερα. Κανείς δεν εκδικήθηκε για τον Θάνο. Ούτε και η πολιτεία με τους θεσμούς της, που αφήνουν τους αριστερούς φονιάδες της 17Ν να μπαινοβγαίνουν από την φυλακή με άδειες και να απολαμβάνουν μοναδικών προνομίων κατά140710-axarlian-nekros τον εγκλεισμό τους.
Η σημερινή κατάσταση, με τις αμέτρητες τρομοκρατικές γκρούπες, σέκτες και συμμορίες που γεννούν τα νέα φυτώρια της εγχώριας τρομοκρατίας και η λίστα του θυμάτων που ολοένα και μεγαλώνει, μαρτυρούν ότι ο Θάνος Αξαρλιάν δεν ήταν μόνο θύμα της τρομοκρατίας αλλά και της κοινωνικής αμνησίας που επιμελώς καλλιεργείται από το κράτος και το επικοινωνιακό κατεστημένο της χώρας μας. Μιας χώρας 35 χρόνια βυθισμένης στο τέλμα της μεταπολιτευτικής αριστερής ηγεμονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου