Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Η ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ! ΟΡΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΕΡΕ!


Οι κραυγές αγωνίας για τον ελληνικό στρατό διαρκώς πυκώνουν. Ποιος τις ακούει όμως; Ο Σαμαράς, ο Πρωθυπουργός των αυτοκτονιών και της ραγδαίας επιδείνωσης της ανεργίας, νοιάζεται μόνο για το πώς θα ανακτήσει την αξιοπιστία του προς τους τοκογλύφους-δανειστές μας! 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές ημέρες έγινε στο Μεγάλο Πεύκο η ορκωμοσία των νέων καταδρομέων (ειδικές δυνάμεις), κατά την οποία όμως δεναπονεμήθηκαν τα πράσινα μπερέ των καταδρομέων! Η νέα σειρά καταδρομέων ορκίστηκε με τα τζόκεϋ, μια και δεν υπήρχαν λεφτά για τα μπερέ!!!

 Εάν πράγματι αληθεύει η πληροφορία, μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα! Σε λίγο, θα στέλνουν τους φαντάρους για εκπαίδευση, με τα σορτσάκι ή τις πυτζάμες ! 
Ο αρχηγός του ΓΕΝ με πρόσφατη επιστολή παρουσίασε την τραγωδία που διέρχεται ο στρατός, το πώς εξαθλιώνεται, αλλά ο Σαμαράς επιμένει να σφυρίζει προς τους δανειστές-εγκληματίες τοκογλύφλους: "Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε τα μέτρα για να είμαστε αξιόπιστοι απέναντί σας"! 
Θυμίζουμε ότι προ ημερών οι τοκογλύφοι ζήτησαν να εκκενωθούν τα νησιά με 150 κατοίκους και κάτω, όπως επίσης απαιτούν η στρατιωτική θητεία να είναι εθελοντική! 
Απέναντι σε αυτά τα πολιτικά καθάρματα ο Σαμαράς θέλει να είμαστε αξιόπιστοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου