Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ...ΚΡΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!

ΜΕΛΗ ΚΑΠΗ: "ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ"


Αγανακτισμένα μέλη του ΚΑΠΗ Χολαργού, τα οποία μάλιστα πλήρωσαν για τη διατροφή τους στο Παρίσι,για ένα ταξίδι που δεν έγινε ποτέ, αναμένονται το απόγευμα να εκφράσουν τις έντονες διαμαρτυρίες τους κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ ΚΑΠΗ, στα γραφεία της οδού Αγαμέμνονος 4. 
Γύρω στις 5.500 ευρώ υπολογίζεται το ποσό που έχουν προπληρώσει τα μέλη του ΚΑΠΗ, ποσό το οποίο όπως λένε οι πληροφορίες, είναι...δανεικό και αγύριστο! Δόθηκε στον πρώτο πράκτορα ο οποίος "τά'σπασε" με τον Μπάμπη Στάϊκο και, δεν επιστρέφει τα χρήματα διότι... υποβλήθηκε σε έξοδα κι έπαθε οικονομική ζημία από την κράτηση των θέσεων! 
Πάντως, η κ. Μπουφούνου και ο κ.Ίσκος, αναμένεται ν΄ακούσουν...εξάψαλμο από τα μέλη του ΔΣ για την εγκληματική αμέλεια που επέδειξαν. Παρέλαβαν εισιτήρια μετά φανών και ...φωτογραφικών φλας του τοπικού Τύπου (πάνω φωτό), για να ανακοινώσουν τελικά, δύο μέρες πριν από το ταξίδι (στις 30/11) ότι δεν...παρέλαβαν εισιτήρια αλλά κατάσταση με τα ονόματα των ...τυχερών του ταξιδιού! 
Τα μέλη των ΚΑΠΗ, είναι αξοργισμένα με την κα Μποφούνου και για έναν ακόμη λόγο: διότι τους ανακοίνωσε την οριστική ακύρωση του ταξιδιού, το μεσημέρι της Πέμπτης 29/11 στις 13.00! Ενώ είχαν κανονίσει τα παντα, μέχρι και τις βαλίτσες τους, ακόμη και παραγγελίες (που λέει ο λόγος) από συγγενείς τους να τούς φέρουν αναμνηστικά δωράκια, η κα Μπουφούνου δυο μέρες πριν από την πτήση του αεροπλάνου, τούς ανακοίνωνε την ακύρωση του ταξιδιού. 
"Φέρτε τα λεφτά μας πίσω" , λέγεται ότι θα απαιτήσουν ...εν χορώ οι εξαπατημένοι του ΚΑΠΗ Χολαργού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου