Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!

ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ Ή ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!
home
Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένα ζευγάρι από την Κολομβία έχει καταφέρει όχι μόνο να ζει αλλά και να μετατρέψει στο δικό τους σπίτι, έναν υπόνομο‼!
home3
Ο Μιγκέλ Ρεστρέπο και η σύζυγός του ζουν σε ένα χώρο μόλις 6,5 τετραγωνικών σε έναν υπόνομο της πόλης Μεντελίν. Για χρόνια αντιμετώπιζαν οικονομικό πρόβλημα αλλά και πρόβλημα με ναρκωτικές ουσίες. Αδυνατώντας να μαζέψουν οικονομίες για να ζήσουν σε ένα κανονικό σπίτι, έχουν μετατρέψει τον υπόνομο σε δική τους στέγη.
home2
Ένα κρεβάτι, μια καρέκλα, ένας ανεμιστήρας, μια μικρή κουζίνα και μια τηλεόραση, είναι τα λίγα πράγματα πράγματα που απαρτίζουν το σπιτικό τους.
home4
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η πόλη Μεντελίν έχει κριθεί ως η πιο επικίνδυνη πόλη στον κόσμο, ενώ όπως αναφέρουν οι New York Times καταβάλλονται προσπάθειες να βελτιωθεί η εικόνα της και να κατασκευαστούν κτίρια και πλατείες.
Η Ελλάδα του αύριο! Δανία του Νότου δεν υποσχέθηκε να μας κάνει ο Παπανδρέου; Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Κολομβία, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, τσαντίρια, υπόνομοι, μαζί με τα ποντίκια και πολύ μας πέφτει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου