Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ: ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!

samar-epimel
Με την ομιλία του στο συνέδριο του ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε φιλολαϊκός!!! 
Στην ομιλία του, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε: "Είμαι με τους μικροαστούς όχι εναντίον τους"!!! (Τι λε ρε μεγάλε! Και το χαντάκωμα σε μισθούς-συντάξεις-επιδόματα, ποιος το έκανε; Ο φούφουτος; Και όλα αυτο το πετσόκομα δείχνει ότι είσαι με τους μικροαστούς; Μία ακόμη πολιτική απάτη Σαμαρά)!
Για τα εισοδήματα έως 25.000 ευρώ με τις νέες φορολογικές κλίμακες, δήλωσε ότι θα υπάρξει ελάφρυνση. (Ο τύπος είναι...απίθανος).
Δεσμεύτηκε πως μόλις μπορέσει η κυβέρνηση, θα μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση (Προσέξτε: η δέσμευση αυτή είναι προεκλογική. Τότε δήλωνε ότι θα το έκανε αμέσως μόλις γινόταν Πρωθυπουργός. Τώρα λέει..."φάτε κουτόχορτο κορόϊδα Έλληνες").
Ανακοίνωσε επίδομα από το πρώτο παιδί, την ώρα που το Υπουργείο Οικονομικών καταργεί όλα τα επιδόματα!
Εφαρμόζει το δόγμα του σοκ. Ρίχνει στην πιάτσα ένα τυφώνα μέτρων και μετά βγαίνει ο'''"άγιος Σαμαράς" και τα παίρνει όλα πίσω! Ώστε να ανακουφίσει τον κόσμο και να πει...το χαϊβάνι ο Έλληνας: "Είδες τι καλό Πρωθυπουργό έχουμε;".
Με τέτοιους πολιτικούς ακροβατισμούς, αυτός ο άνθρωπος θέλει να καθίσει στο σβέρκο μας για πολύ καιρό ακόμη. Και αυτό θα επιδιώξει!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου