Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Η ΝASA ΠΡΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!



Τις οικογένειες όλου του κόσμου επιχειρεί να προειδοποιήσει αλλά και να ενημερώσει η NASA, ενόψει της 21ης Δεκεμβρίου όταν σύμφωνα με το υποτιθέμενο ημερολόγιο των Μάγια, θα τελειώσει ο κόσμος.
Δείξτε ψυχραιμία... άνθρωποι όλου του κόσμου! Το 2013 θα μας βρει... ζωντανούς! Πέρα από την πλάκα όμως, ένα πολύ σοβαρό ζήτημα έχει πάρει ταιράστιες διαστάσεις σε όλον τον πλανήτη. Δείτε τί ακριβώς έχει συμβεί...
Σύμφωνα με τη ΝΑSA, παιδιά και έφηβοι είναι τρομοκρατημένα με την προοπτική του τέλους που πλησιάζει και έχουν βυθιστεί στην κατάθλιψη. Πολλοί είναι οι νεαροί που σκέφτονται μέχρι και να αυτοκτονήσουν.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, η NASA επιχειρεί να εφιστήσει την προσοχή των γονέων προς τα παιδιά τους για να αποφύγουν τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις.
Πολλοί μάλιστα συμμετέχουν σε πάρτι «αντίστροφης μέτρησης» και για αυτόν τον λόγο η NASA προειδοποιεί πως οι φήμες αυτές αποτελούν απειλή για την ανθρώπινη ζωή.
Συγκεκριμένα, στέλεχος της NASA αποκαλύπτει πως καθημερινά δέχεται δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα στα οποία ανήσυχοι πολίτες των ρωτούν τι γνωρίζει ο οργανισμός για το επερχόμενο «τέλος».
Η πλειοψηφία αυτών, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι νεαροί.
«Για άλλους αποτελεί μυστήριο, για άλλους πλάκα. Για μερικούς όμως είναι κίνδυνος για την ζωή τους», τονίζει.
Η NASA, μάλιστα, άνοιξε μία νέα ιστοσελίδα πληροφοριών στην οποία τονίζεται προς τους πολίτες πως δεν πρέπει να ανησυχούν, καθώς ο κόσμος δεν πρόκειται να τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου.
fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου