Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΟΧΙ ...ΚΥΡΙΕ "ΙΛΛΙΣΣΕ"!


 Ένα καινούργιο ανώνυμο blog κυκλοφορεί εδώ και μέρες στην περιοχή Χολαργού-Παπάγου. Πρόκειται για το ilissoshoragos.blogsspot.gr του οποίου φιλοξενήσαμε μια ενδιαφέρουσα παρέμβαση για την περίπτωση της κατάργησης του εμβλήματος του Περικλή από το σήμα του δήμου Παπάγου-Χολαργού. Όμως στην ταυτότητα του συγκεκριμένου blog υπάρχει το παρακάτω σύνθημα:

Ιλισσός

"Δημότης Χολαργού. Παρατηρητής και σχολιαστής των δρώμενων και εξελίξεων του δήμου μου. Δίχως φιλοδοξίες για ενεργή συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι απόψεις μου εκφράζονται κάτω απο ένα ψευδώνυμο για λόγους ασφάλειας. Η ανάγκη αυτή απορρέει απο την αδυναμία κάποιων να αντιμετωπίσουν την αλήθεια". 
Αυτό το τελυταίο δεν το καταλαβαίνουμε. Ότι δηλαδή κρύβεστε πίσω από ψευδώνυμο και ανωνυμία λόγω της...αδυναμίας κάποιων να αντιμετωπίσουν την αλήθεια; Και δεν αποτελεί δίκη σας αδυναμία το ότι δεν εμφανίζεστε επωνύμως;
Για πείτε μας κάτι: Η παρέμβασή σας για την απώλεια του εμβλήματος του Περικλή, σταματάει εκεί; Εάν θελήσετε να καταθέσετε ένσταση στην Επιτροπή Τοπωνυμιών ώστε να  απορριφθεί το νέο σήμα, ως τι θα την καταθέσετε; Ως..ανώνυμοι; Ως τι; Δεν θα βάλετε υπογραφή;
Απλά κύριοι, η παρέμβασή σας σταματά μέχρι ενός σημείου. Από 'κει και πέρα stop! δεν έχετε άλλες δυνατότητες να βοηθήσετε τους δημότες. 
Εμείς όμως από βδομάδα θα πάμε ως ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και επωνύμως, να προβούμε σε παρέμβαση σωτηρίας του ΠΕΡΙΚΛΗ!
Αυτά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου