Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ο ΜΑΙΚ ΜΠΑΤΙΣΤ!!!


mike-batiste-autobiografia

Τέτοια επιστροφή στην Αθήνα σίγουρα δεν την περίμενε ο Μάικ Μπατίστ! Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα, όμως, στο αεροδρόμιο δεν τον περίμεναν φίλοι των «πράσινων», αλλά οι αστυνομικές αρχές και μάλιστα με ένταλμα σύλληψης!
Ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» και νυν της τουρκικής ομάδας συνελήφθη από τις Αρχές κατόπιν σχετικής παραγγελίας του Οικονομικού Εισαγγελέα, καθώς φέρεται να χρωστά το ποσό των 200.000 ευρώ στη ΔΟΥ Κηφισιάς!

Το χρέος προς το Δημόσιο δημιουργεί τεράστιο μπλέξιμο με το νόμο στον Μπατίστ, ο οποίος αδημονούσε να βρεθεί ξανά στα παλιά του λημέρια, όμως, πλέον δεν είναι καθόλου σίγουρο εάν θα καταφέρει να ξεμπλέξει μέχρι αύριο και να τεθεί στη διάθεση του τουρκικού συλλόγου.

Ο Μπατίστ βρίσκεται στο κρατητήριο του αεροδρομίου και ο ίδιος ελπίζει ότι οι μάνατζέρ του που χειρίζονται την υπόθεση θα καταφέρουν να βρουν λύση στο ζήτημα και να συνεχίσει τη νύχτα στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της «Φενέρ».

Η αντίδραση της Φενέρ

Ερωτηματικά προς τη διοίκηση του Παναθηναϊκού «εξαπέλυσε» σε δηλώσεις του στην «Hurriyet» ο γενικός διευθυντής της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Κεμάλ Ντιντσέρ, σχετικά με την σύλληψη του Μάικ Μπατίστ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την άφιξη της αποστολής στην Ελλάδα για χρέη προς το Δημόσιο. Παράλληλα, ο Ντιντσέρ ανέφερε ότι ζητήθηκε, αλλά δεν έγινε αποδεκτή, η πληρωμή εγγύησης για την «ελευθερία» του Αμερικανού, ενώ ευελπιστεί το θέμα θα τακτοποιηθεί αύριο το πρωϊ.

«Ο Μπατίστ αγωνίστηκε για εννέα χρόνια στον Παναθηναϊκό και η ομάδα του θα έπρεπε να γνωρίζει για τη φορολογική υποχρέωση των 200.000 ευρώ. Πως τότε του έδωσε τα απαραίτητα χαρτιά και την άδεια να φύγει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ; Δεν έπρεπε να τον ενημερώσει; Εμείς μάθαμε για το πρόβλημα την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε λύση, δεν γνωρίζουμε ούτε αν το ποσό μπορεί να εξοφληθεί σε δόσεις», είπε ο Ντιντσέρ και πρόσθεσε:

«Εμείς κάναμε αίτηση για αποφυλάκιση με εγγύηση 10.000 ευρώ, αλλά δεν έγινε δεκτή. Στην ανάγκη θα πληρώσει η ομάδα το ποσό, αλλά είναι αδύνατον η υπόθεση να τελειώσει απόψε.

Οι συναντήσεις και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και μάλλον το θέμα θα λυθεί το πρωϊ. Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως είναι σε καλή κατάσταση ψυχολογικά
 ».

Να σημειωθεί, πάντως, ότι η σημερινή είναι η δεύτερη φορά φέτος που δημιουργείται πρόβλημα με άφιξη παίκτη της τουρκικής ομάδας σε άλλη χώρα.

Είχε προηγηθεί το θέμα με το διαβατήριο και πάλι με πρωταγωνιστή πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, τον Ρομέιν Σάτο, όταν του είχε απαγορευθεί η είσοδος στη Σλοβενία, ενόψει της αναμέτρησης με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα.
Απο το tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου