Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!


            Από χθες το μεσημέρι πασχίζουμε να συγκεντρώσουμε δυο πληροφορίες ώστε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας, αναφορικά με το περιστατικό αυτοκτονίας που σημειώθηκε στον Χολαργό, η δικογραφία του οποίου εξελισσόταν χθες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. 
Το αστυνομικό όργανο με το οποίο μιλήσαμε, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η δικογραφία, μας είπε: "Πάρτε τηλέφωνο λίγο αργότερα, θα σας ενημερώσει ο αξιωματικός υπηρεσίας" .
Τηλεφωνήσαμε μετά από τρεις περίπου ώρες και ο αξιωματικός μας απάντησε: "Δεν μπορώ να σας ενημερώσω εγώ. Να πάρετε αύριο το πρωί όταν θα είναι εδώ η Διοικητής"!
Σήμερα το πρωί τηλεφωνήσαμε, για να μας πουν τελικά ότι η Διοικητής κα Αθανασοπούλου βρίσκεται σε άδεια!!!
Και καλά, δεν μπορούσατε να μας το πείτε από χθες; 
Τελικά, μας έδωσαν το τηλέφωνο του υποδιοικητή τον οποίο καλέσαμε δύο φορές στο γραφείο του και δεν απάντησε!!! 

Αποτέλεσμα; Τηλεφωνήσαμε πάλι το μεσημέρι, όταν υπηρεσία βρισκόταν αστυνομικό όργανο ονόματι Σακκάς, ο οποίος ήταν απόλυτος: "Από μας δεν πρόκειται να έχετε καμία ενημέρωση"!!!
Όταν τον ρωτήσαμε, πώς θα ενημερωθούν οι δημοσιογράφοι όταν αυτό ισχύει σε όλη την επικράτεια και γίνεται από όλα τα τμήματα, ο κ. Σακκάς επέμενε: "Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν τα άλλα τμήματα. Από μας δεν έχετε τέτοια ενημέρωση"!!!
Μπράβο στην Αστυνομία Χολαργού! Μπράβο και στην κα Διοικητή! Έχετε τέλειο γραφείο τύπου και προσφέρετε πολύτιμο έργο προς  δημοσιογράφους και στην ενημέρωση του κοινού!
Μπράβο σας! Μετά, δεν πιστεύω να διαμαρτύρεται το αστυνομικό τμήμα εάν κάποια επιτυχία σας δεν μαθευτεί σε κανέναν!
Από μας δεν θα έχετε καμία ενημέρωση!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου