Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ: "ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ"


Ο π@νάθλιος αρχηγός του Πασοκ, Βενιζέλος, σκοπεύει να προτείνει στην βουλή την Δευτέρα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Η πρότασή του πρέπει να ενεργοποιήσει τα πολιτικά αντανακλαστικά όλων των Ελλήνων.
Πρέπει να απαιτήσουμε όλοι μαζί να τεθεί εκτός νόμου το Πασοκ και η εσωτερική Τροϊκανή ληστοσυμμορία: Πασοκ-ΝΔ-Δημαρ.

Το τί εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή, και το τι διαφωνίες έχει έκαστος εξ ημών με το εν λόγω κόμμα, δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για να παριστάνει το Πασοκ τον εισαγγελέα. Σε τελευταία ανάλυση η Χρυσή Αυγή ούτε το μνημόνιο υπέγραψε, ούτε εκχώρησε εθνική κυριαρχία αμετακλήτως και άνευ όρων, ούτε έκλεψε χρήματα από το δημόσιο ταμείο. Ενώ για το Πασοκ, τί να πρωτοθυμηθούμε; Μιλάμε για το πιό άθλιο κόμμα της μεταπολιτεύσεως, για το πιό προδοτικό, για το πιό μισελληνικό κόμμα της βουλής που επί 35 χρόνια έχει εξαπολύσει διωγμό εναντίον οιουδήποτε υπερασπίζεται τον Λαό και την Πατρίδα.

Πριν λίγες ημέρες αυτό το άθλιο κόμμα είχε το θράσος μαζί με την Δημαρ και την Νέα Δημοκρατία να απορρίψει την πρόταση του Συριζα για εξεταστική επιτροπή για το πώς υπαχθήκαμε στο μνημόνιο. Στο Πασοκ προδίδουν την Ελλάδα και ύστερα έχουν το θράσος να παριστάνουν τους τιμητές και να ζητούν αντίπαλα κόμματα να τεθούν εκτός νόμου. Το βασικά επιχειρήματα του δωσίλογου Βενιζέλου είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι αντισυνταγματικό και αντικοινοβουλευτικό κόμμα. Φαίνεται ότι ο Βενιζέλος δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι όλη η Ελλάδα πνέει τα μένεα ενάντια στο κοινοβούλιο. Όσο για το Σύνταγμα αν κάποιος πρέπει να δικαστεί για την κατάλυσή του, αυτός είναι ο Βενιζέλος και η ηγεσία του Πασοκ, και όχι η Χρυσή Αυγή. Όσο για την κατηγορία του φιλοχουντικού κόμματος, θα συμφωνήσω. Αλλά με μία διαφορά.

Η χούντα που βιώνουμε σήμερα έχει επιβληθεί από το Πασοκ και όχι από την Χρυσή Αυγή. Το τελευταίο επιχείρημα που χρησιμοποιεί ο δωσίλογος Ευάγγελος Βενιζέλος κατά της Χρυσής Αυγής είναι τα περί ναζισμού. Δεν διαφωνώ ότι η Χρυσή Αυγή έχει ναζιστικό παρελθόν, αν και τώρα προσπαθεί να απορρίψει αυτό το παρελθόν. Το ζήτημα είναι ότι ο πιό πιστός δούλος του 4ου Ράιχ και των σημερινών ευρω-ναζί είναι ο Βενιζέλος και η κατοχική ληστοσυμμορία που αυτοαποκαλείται κυβέρνηση. Η οποία σε κάθε ευκαιρία προσκυνά την Μέρκελ με εμετικό τρόπο. Συνεπώς αν κάποιο κόμμα πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, αυτό είναι το Πασοκ. Το πανάθλιο κόμμα της προδοσίας και του δωσιλογισμού. Εκτός νόμου το πανάθλιο κόμμα του δωσιλογισμού. Εκτός νόμου το Πασόκ. Είναι απαίτηση όλων των Ελλήνων.
                                                                                                            Ιφικράτης Αμυράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου