Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ: «ΑΨΗΦΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ»!!!


stournaras123

Αποκαλύπτουμε τι θα λέει ο Στουρνάρας στην επιστολή του προς τον Διοικητή της ΔΕΗ
γράφει ο Μάκης Βραχιολίδης
Από τις ειδήσεις πληροφορηθήκαμε ότι ο Ι. Στουρνάρας θα στείλει επιστολή στη διοίκηση της ΔΕΗ με την οποία θα ζητεί τη συνέχιση της είσπραξης του χαρατσιού.
Με λίγα λόγια ο κ, Στουρνάρας δίνει πρώτος το παράδειγμα πώς να αψηφάτε τις δικαστικές αποφάσεις και μάλιστα τις προσωρινώς εκτελεστές.
Εγώ, φαντάζομαι τί θα λέει η επιστολή προς τη διοίκηση - τον Διοικητή της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό:
"Αγαπητέ Αρθούρε
Από υγείαν είμαι καλά, προς το παρόν, το αυτό δε ποθώ και δι' υμάς
Όπως γνωρίζεις, αμφότεροι και οι δύο είμαστε διορισμένοι στις θέσεις μας από την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση μας διόρισε για να χαρατσώσουμε τον κόσμο, και γι' αυτόν το λόγο πληρωνόμαστε. Άλλωστε, αν δεν χαρατσώσουμε τον κόσμο, από πού θα πληρωθούμε εμείς οι δύο; Εε;
Συνεπώς θα πρέπει να συνεχίσεις να εισπράττεις το χαράτσι, αψηφώντας τη δικαστική απόφαση, αλλά και τα αρθ. 244 & 245 του Π.Κ. περί καταπίεσης που προβλέπουν την ποινή φυλάκισης και για μένα που διατάσσω την είσπραξη και για σένα ο οποίος, ως "διορισμένος γραφεύς ή βοηθός" (κατά το γράμμα του αρθ. 245) εκτελείς την είσπραξη.
Σε ό,τι αφορά την πιθανή έως βέβαιη καταδίκη μας, οι ποινές θα είναι εξαγοράσιμες και θα τις πληρώσουμε από τους μισθούς που λάβαμε (και θα λάβουμε) μέσω του χαρατσιού. Και θα μας περισσέψουν και λεφτά για να ζούμε αξιοπρεπώς, βρε αδερφέ.
Γι' αυτούς όλους του λόγους, αγαπητέ Αρθούρε, πρέπει να εισπράττουμε τα χαράτσια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου