Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ! ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ!


EXEGERSI

Τα φοβερά επεισόδια που εξελίχθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, με αφορμή την επέτειο μνήμης της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου,
για άλλους ήταν αναμενόμενα, κυρίως όμως έχουν άμεση σχέση με την οικονομική κρίση και τη συσσωρευμένη λαϊκή οργή. Η εξαθλίωση την οποία βιώνει ο κόσμος, με την κυβέρνηση να δείχνει όχι μόνο αδιάφορη προς τις κοινωνικές του ανάγκες αλλά να ενεργεί ως δήμιος και τιμωρός του λαού, είναι βέβαιον ότι σύντομα το ηφαίστειο θα εκραγεί!
Η κατάσταση γίνεται καθημερινά πιο τραγική και θα γίνει φρικτή στις 30 Ιανουαρίου, όταν η κυβέρνηση θα κληθεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις του μηνός! Τότε λοιπόν που ο κόσμος θα υποχρεωθεί να περιμένει να λάβει τον μισθό ή τη σύνταξή του, 8 ημέρες περισσότερο (αντί για τις 22 που δίνονταν οι συντάξεις), θα λάβει στα χέρια τσεκουρωμένο κατά 30% μισθό ή σύνταξη. Με τις αναδρομικές κρατήσεις από τον Αύγουστο του 2012, είναι βέβαιον ότι μισθωτοί και συνταξιούχοι θα πάρουν ψίχουλα στα χέρια τους τον Ιανουάριο του 2013! 
Μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα γίνει τότε; Το ηφαίσειο οργής, αγανάκτησης, μίσους και διάθεσης για τιμωρία, θα τείνει να σκεπάσει ως φλεγόμενη λάβα, τα πάντα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου