Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΡΣΕΡ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΪΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ! (VIDEO)





Ήταν εκείνη που έδωσε λεπτομέρειες για την υγεία της Κέϊτ Μίντλετον. Μητέρα δύο παιδιών, δεν μπόρεσε ν' αντέξει την πίεση, μετά τη δημοσιότητα που πήρε η άκομψη φάρσα. Η γυναίκα που εκτελούσε χρέη ρεσεψιονίστ στο ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε η Δούκισα του Κέμπριτζ κι ήταν εκείνη που δέχτηκε πριν από δύο ημέρες το τηλεφώνημα από Αυστραλούς παραγωγούς, οι οποίοι παρίσταναν τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο αυτοκτόνησε!

Το πτώμα της Τζακίνθα Σαλντάνα βρέθηκε κοντά στο νοσοκομείο "King Edward VII", όπου εργαζόταν.
Το νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε επιβάλει κυρώσεις στη γυναίκα για την αφέλεια που επέδειξε, πιστεύοντας τους δύο φαρσέρ.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο, λίγο μετά την είδηση του θανάτου της, αναφέρει: "Η Τζακίνθα εργαζόταν για το νοσοκομείο μας για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Ήταν μια εξαιρετική νοσοκόμα την οποία αγαπούσαν και σέβονταν όλοι οι συνάδελφοί της".
Εξάλλου, τα συλλυπτήριά τους εξέφρασαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Η Τζακίνθα, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, η οποία ήταν, σύμφωνα με το νοσοκομείο, εκείνη που σήκωσε το τηλέφωνο κι έδωσε τις απόρρητες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μιντλετον, φαίνεται πως δεν μπόρεσε ν' αντέξει την πίεση, μετά την ευρεία δημοσιότητα που πήρε η άκομψη φάρσα.
Η ακριβής αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο όλες οι πληροφορίες λένε ότι η γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της.
Για την ιστορία, οι δύο φαρσέρ του ραδιοφωνικού σταθμού της Αυστραλίας είναι η Μελ Γκρέγκ και ο Μάικλ Κρίστιαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου