Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΡΗΞΕΙΣ" ΕΝΕΠΝΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ !


loverdos-rixis

Η ρήξη αμφιβληστροειδούς του Αντώνη Σαμαρά, η ρήξη σπονδύλων του Γιώργου Παπανδρέου και η ρήξη χιαστών του Κώστα Καραμανλή, έδειξαν τον Ανδρέα Λοβέρδο ότι η ρήξη οδηγεί στην πρωθυπουργία και τον οδήγησαν να παρουσιάσει τη δική του
Τα κάδρα των προηγούμενων τραυματισμένων πρωθυπουργών με ρήξεις, κοσμούν για έμπνευση, το νέο γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
Αποστομωτική απάντηση, έδωσε ο πρώην υπουργός Υγείας, στον θόρυβο που δημιουργήθηκε στα social media, σχετικά με το ακρωνύμιο ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ που εκτός από ονομασία του νέου του κόμματος αποτέλεσε και αφορμή για άφθονα χιουμοριστικά σχόλια.
Κατά τη διάρκεια χθεσινοβραδυνής έκτακτης συνέντευξης τύπου, ο Ανδρέας Λοβέρδος, παρουσίασε την εικόνα μιας ακτινογραφίας, στην οπόια διακρίνεται καθαρά, η πρόθεσή του να υποστεί κι αυτός ρήξη, προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει επι ίσοις όροις την πρωθυπουργία.
Ως γνωστόν, όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί, έχουν υποστεί τον συγκεκριμένο τραυματισμό, με αποτέλεσμα να είναι πλεον κάτι σαν προαπαιτούμενο, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για το Μαχίμου.
Πολιτικοί αναλυτές πάντως, που μελέτησαν την εικόνα της ρήξης που έδειξε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζουν ότι αυτό που τους παρουσίασε ως ρήξη ήταν στην πραγματικότητα η ακτινογραφία ενός καλσόν, το οποίο έχει πάθει ρήξη στην ύφανσή του – κοινώς έχει σκιστεί.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
netnewsgr.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου