Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΒΟΡΙΔΗ: "ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ"

voridis-skeftikos
Ο πόλεμος δηλώσεων και ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε με αφορμή την επέτειο για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, παίρνει νέες διαστάσεις. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, με ανακοίνωσή του επιτίθεται στον Μάκη Βορίδη αλλά και στον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι στην πρώτη γραμμή της ΝΔ είναι οι ακροδεξιοί.
O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ ότι δημαγωγεί και αναφέρει για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μάκη Βορίδη, πως είχε διοριστεί από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΕΝ, αντικαθιστώντας το Νίκο Μιχαλολιάκο. Επίσης, λέει ότι τον Μάϊο του 1985 ο κ. Βορίδης, κρατώντας τσεκούρι, απειλούσε πολίτες και έσπαγε βιτρίνες.
ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Να σταματήσει να δημαγωγεί η Νέα Δημοκρατία γιατί το 1984, ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της Μάκης Βορίδης διορίστηκε από τον έγκλειστο δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού Γενικός Γραμματέας της Χουντικής Νεολαίας ΕΠΕΝ, αντικαθιστώντας το σημερινό Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο. Στη θέση αυτή παρέμεινε μέχρι το 1990!
Τον Μάιο του 1985, ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης κρατώντας τσεκούρι μαζί με άλλους τραμπούκους απειλούσε δημοκρατικούς πολίτες και έσπαγε βιτρίνες.
Να που βρίσκεται η ακροδεξιά! Στην πρώτη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας.
Συγχαρητήρια κ. Σαμαρά και εις ανώτερα.
Αυτά προς το παρόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου