Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΡΗΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ! ΦΟΡΟΣ 45% ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 26.000 ΕΥΡΩ!


samar-ole

Αυτοί δεν είναι οικονομολόγοι. Δήμιοι και σαδιστές είναι.
Αυτά τα πολιτικά υποκείμενα που υποτίθεται σπούδασαν οικονομικές επιστήμες και ασχολούνται με την ανάπτυξη της οικονομίας, είναι δολοφόνοι της οικονομίας της χώρας. Είναι δυνάστες του λαού και βεβαίως υπηρέτες των τοκογλύφων.
Η κυβέρνηση θα φορολογήσει τα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων, με 3 συντελεστές από 21% έως και 45%, Η πληροφορία έρχετααι απευθείας από το υπουργείο Οικονομικών.
Τα εισοδήματα από 18 έως 25 χιλιάδες ευρώ, θα φορολογούνται από το πρώτο ευρώ με συντελεστή 21%.
Με 26% θα φορολογούνται εισοδήματα από 18.0001 έως 26.000 ευρώ, και με 45% εισοδήματα άνω των 26.000 ευρώ ενώ το αρχικό σενάριο προέβλεπε τον συγκεκριμένο συντελεστή για εισοδήματα άνω των 48.000 ευρώ.
Επίσης, καταργείται το αφορολογήτο των 5.000 ευρώ, και αντικαθίσταται με σταθερή μείωση φόρου 1.950 ευρώ για όλα τα εισοδήματα ανεξαρτήτως ύψους και οικογενειακής κατάστασης του φορολογουμένου.
Παρά τις αντιδράσεις, το υπουργείο Οικονομικών εμμένει στην απόφασή του να καταργηθούν τα πρόσθετα αφορολόγητα ποσά για τα προστατευόμενα παιδιά.
Γεια σου Στουρνάρα και βεβαίως γεια στον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη! Κατά τα άλλα μιλάνε για τήρηση του Συντάγματος!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου