Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ! ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ!

dixasmos
Το νέο φορολογικό σύστημα που φέρνει η κυβέρνηση, είναι πέραν πάσης αμφιβολίας βέβαιον ότι οδηγεί στην απόλυτη εξαθλίωση τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Εάν σήμερα, σύμφωνα με την EUROSTAT πάνω από 3 εκατομμύριαα Έλληνες βρίσκονται στα όρια της φτώχειας ή και κάτω από αυτό ενώ σύμφωνα με την ΓΣΕΕ 4 εκατομμύρια των Ελλήνων είναι φτωχοποιημένα, το νέο φορολογικό σύστημα θα λειτουργήσει ως θρυαλλίδα μιας ανυπολόγιστης διάστασης, κοινωνική έκρηξη. Η τρικομματική κυβέρνηση υποτασσόμενη στα κελεύσματα της Μέρκελ, οδηγεί τον  τόπο σε αιματοχυσία.
Και βεβαίως μια αιματοχυσία κανείς δεν μπορεί να προβλέψει  πού θα καταλήξει. Μπορεί να οδηγήσει στην πτώση της κυβέρνησης και αλλαγή προς νέα καλύτερη πορεία της χώρας, μπορεί όμως να σύρει τον τόπο σε εμφύλιο σπαραγμό. Αυτό που θέλει η Γερμανία δηλαδή. Ό,τι εκανε με την Γιουγκοσλαβία την οποία διέλυσε, με την Κροατία και Σκοβενία να φεύγουν από αυτή, έτσι και τώρα: η Γερμανία επιδιώκει τον κατακερματισμό της Ελλάδος και ο Σαμαράς προσφέρει τις προϋποθέσεις στην Μέρκελ να την τεμαχίσει. 
Πάντως, ο Καρατζαφέρης το έχει προβλέψει εδώ και καιρό: "Ο Σαμαράς δεν διστάζει να οδηγήσει την χώρα σε εθνικό διχασμό".
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου