Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ!

Σοβαρότατο τροχαίο είχαν η Άννα Βίσση και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ναι, ναι κι όμως τράκαραν μεταξύ τους στην Αττική οδό.
Όχι εντελώς συμπτωματικά, καθώς και οι δύο τραγουδιστές ταξίδευαν για Βρυξέλλες …παρείτσα καθώς συμμετείχαν σε φιλανθρωπική συναυλία στις Βρυξέλλες.
Μάλιστα τράκαραν τόσο σοβαρά που από θαύμα δεν τραυματίστηκε σοβαρά κανείς τους… Που λέτε… σύμφωνα με το περιοδικό HELLO! … η Άννα και ο Κωνσταντίνος ήταν καθ’ οδόν για το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν ένα προπορευόμενο όχημα έκοψε ξαφνικά το δρόμο στο αμάξι της τραγουδίστριας και εκείνη ελάττωσε αμέσως ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει την σύγκρουση.
Εντελώς τυχαία, πίσω της ερχόταν ο Κωνσταντίνος, που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο άρχισε να κάνει στροφές στην «Αττική Οδό»! Το αμάξι προσέκρουσε σε στηθαίο του αυτοκινητόδρομου και στη συνέχεια έπεσε μετωπικά πάνω σε εκείνο της Άννας! «Μόνο ως τραγική ειρωνεία μπορώ να το δω το συγκεκριμένο συμβάν.
Πόσο πιθανόν είναι να ξεκινάει ένας άνθρωπος από το σπίτι του στην Εκάλη και ένας άλλος από τα Ιλίσια και να συγκρουστούν κάτω από αυτές τις συνθήκες στην Αττική Οδό;
Και όμως συνέβη!», δήλωσε ο Κωνσταντίνος. Καλά στην υγεία τους και παρά το σοκ, οι δύο τραγουδιστές ταξίδεψαν κανονικά. «Ήταν ένα πολύ σοβαρό ατύχημα από το οποίο σωθήκαμε στην κυριολεξία από θαύμα.
Μη ρωτήσετε για τον ασυνείδητο οδηγό, εξαφανίστηκε στη στιγμή. Σωθήκαμε χάρη στα πολύ καλά αντανακλαστικά μας και στο Θεό», κατέληξε ο τραγουδιστής.
tragiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου