Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

"ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"!

 Τ'ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ; ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! ΚΙ' ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ! 
Λάβαμε και αναδεικνύουμε ως ξεχωριστή ανάρτηση το παρακάτω σχόλιο, στο οποίο ένας πολίτης ανάμεσά μας, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές! Η αγανάκτηση και η ληστρική επιδρομή των πολιτικών ολετήρων στα ελληνικά νοικοκυριά, οδηγεί πολλούς συμπατριώτες μας να καταφεύγουν στην Χρυσή Αυγή. Αισθάνονται ότι είναι ο μόνος τρόπος που τους έχει απομείνει για να κάνουν την αντίστασή τους. Ιδού τι λέει ο αναγνώστης μας: 
 
"Λοιπόν ....μόλις εκτύπωσα τα τέλη κυκλοφορίας.
Έχω ένα μικρό αυτοκίνητο 998 cc που τα τέλη είναι 120 ευρώ.
Αυτό άντε και παλεύεται !

Έχω όμως και ένα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο του 2008 που το αγόρασα χωρίς μαύρα λεφτά,μεταχειρισμένο και που το αγόρασα με δάνειο στο όνομα της γυναίκας μου όχι για να το βλέπει ο γείτονας και να ζηλεύει ούτε και για να το παίζω Πρωθυπουργός τύπου Γιωργάκη Παπανδρέου που είχε το ίδιο σε χρυσαφί χρώμα.
Άρα δεν μπορώ και να το πουλήσω.
Άκουσα τον τότε Πρωθυπουργό και το αγόρασα επειδή δεν είχε τέλη κυκλοφορίας,φόρους πολυτελείας,είναι υβριδικό και είναι και μεγάλου κυβισμού 3500cc.
Δεν είμαι λαμόγιο,δεν έκλεψα κανέναν και φυσικά ούτε το κράτος.
Τα τέλη κυκλοφορίας που πρέπει και φέτος να πληρώσω είναι 550 ευρώ επειδή ως υβριδικό πληρώνει τα μισά.
Το αγοράσαμε επειδή έχουμε παιδιά ,σκύλο και κάνουμε μετακινήσεις και άρα θέλαμε ένα τύπου τζιπ αυτοκίνητο,ασφαλές και να χωράει πολλά πράγματα.Τώρα έχουμε τρία παιδιά και ίσα ίσα που χωράμε όλοι σε αυτό.
Έτσι εκτύπωσα μετά τα τέλη και τον ΦΟΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ που ανέρχεται στο ποσό των 2.140 € και το οποίο ποσό θα πρέπει να καταβάλω μέχρι 31/1/2014.

Έτσι και επειδή δεν θα τους κάνω τη χάρη να αυτοκτονήσω επειδή έχω οικογένεια με τρία παιδιά και φυσικά σύζυγο αλλά ούτε και να εγκληματίσω κατά άλλης ζωής ή περιουσίας διότι δεν είμαι εγκληματίας ούτε δολοφόνος ,μου μένει μία επιλογή.
Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ.

Γι αυτό σε όλες τις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Χ.Α. με τα δύο χέρια και το λέω και δημοσίως και ευθέως όπως δημοσίως και ευθέως λέω ότι δεν είμαι ακροδεξιός ή νεοναζιστής ή κακός "ταγματασφαλίτης".
Αντιθέτως είμαι δημοκράτης μέχρι κόκκαλο και γι αυτό και μόνο γι αυτό θα ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και άντε και γαμηθείτε σε όσους δεν αρέσει η επιλογή μου αυτή ,πολίτες ή κράτος.
THANKS A LOT IN ADVANCE !!!"

2 σχόλια:

 1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ.
  ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ.
  ΚΑΙ ΝΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα το μετανιώσουν πικρά αυτό που έκαναν και κάνουν στον Ελληνικό λαό.
  Έχουν δημιουργήσει πολίτες -εχθρούς ενώ κύριος σκοπός ενός κράτους είναι κράτος και πολίτες να είναι σύμμαχοι και φίλοι στην κοινή πορεία του Έθνους και της Πατρίδας που εκπροσωπούν.
  Δύο πράγματα θα γίνουν από εδώ και στο εξής ,εδώ που έφθασαν τα πράγματα.
  Ή θα κάνουν δεκάδες δόσεις για να πληρώνουμε τους φόρους ή θα ξεφορτωθούν κάθε είδους μνημόνια .
  Για το αποτέλεσμα είμαι μόνο σίγουρος,Χρυσή Αυγή και ξερό ψωμί μόνο και μόνο για να τους σπάσουμε το τζαμπουκά που έχουν σηκώσει εναντίον μας και μόνο εναντίον μας.
  Δεν έκλεψα από κανέναν τίποτα, οι γονείς μου πάλεψαν χωρίς να κλέβουν κανέναν και ήρθαν τώρα αυτοί που τα έκλεψαν όλα για να μου πουν ότι θα μυ τα πάρουν όλα επειδή πρέπει να σωθεί η Πατρίδα.Σκατά στα μούτρα τους είναι η απάντηση μου και συνεχίζω απαντώντας ότι η Πατρίδα θα σωθεί αν απαλλαγούμε από όλους αυτούς του υποκριτές και τα γελοία υποκείμενα που μας έκλεψαν και συνεχίζουν ακόμα και τώρα να μας κλέβουν νόμιμα και απροκάλυπτα.
  Μέχρι εδώ το παραμύθι τους .
  Από εδώ και πέρα θα είμαι και εγώ απέναντί τους ως εχθρός και όχι ως συμπαραστάτης στον υποτιθέμενο κοινό αγώνα εξαιρουμένης της "μάσας" και της λαμογιάς !

  ΑπάντησηΔιαγραφή