Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ: ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"

Βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο για τις δημοτικές εκλογές. Στον Χολαργό-Παπάγου έχουν γίνει γνωστοί τέσσερις υποψήφιοι Δήμαρχοι.
Τις τελευταίες ημέρες, οι συνδυασμοί των υποψήφιων Δημάρχων άρχισαν να στέλνουν σειρά δελτίων τύπου προπαγανδίζοντας τις προτάσεις τους για έναν καλύτερο δήμο. Οι προτάσεις αυτές αποτελούν προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξής τους και για να το προωθήσουν χρησιμοποιούν την εφημερίδα του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή". Καθιστούμε λοιπόν γνωστό ότι στο εξής τέτοιου είδους προεκλογικό υλικό των δημοτικών παρατάξεων που θα προβάλλεται μέσα από τις σελίδες μας, θα είναι απ' αμοιβή και όχι δωρεάν. 
Οφείλουμε αυτή την εξήγηση για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. 
Βέβαια, πρέπει να διευκρινήσουμε ότι ανάμεσα στους υποψηφίους υπήρξε ένας, που με υψηλό αίσθημα ευθύνης αντιλήφθηκε αμέσως αυτό που υπογραμμίζουμε σήμερα, και αυτοβούλως ζήτησε να επιβαρύνεται με τον μήνα το κόστος της προβολής της παράταξής του σε ανακοινώσεις, δελτία τύπου, προεκλογικές συγκεντρώσεις, άρθρα των υποψηφίων συμβούλων του. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τον επαγγελματισμό και τη στάση του. Δυστυχώς όμως υπήρξε και υποψήφιος που δεν το έχει αντιληφθεί και -πιθανώς- να θεωρεί ότι μπορούμε να αναρτούμε δελτία τύπου, ανακοινώσεις κ.λ.π. αδαπάνως! 
Είναι αδύνατον μια εφημερίδα η οποία ασχολείται με 20-30 αναρτήσεις καθημερινά, να αναρτά όλο το προεκλογικό υλικό των δημοτικών παρατάξεων χωρίς αμοιβή! Ο χρόνος για την ανάρτηση όλου αυτού του προεκλογικού υλικού, που μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι και...διόρθωση λανθασμένων κειμένων (όπως συνέβη προ ημερών), είναι αδιανόητο να γίνεται τσάμπα! 
Γι' αυτό λοιπόν εξηγούμαστε και πάλι: οι ήδη υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις που έχουν ανακοινώσει επίσημα την κάθοδό τους στον Παπάγου-Χολαργό, όποιο προεκλογικό υλικό στέλνουν προς δημοσίευση, αυτό θα αμείβεται.
Ευχαριστούμε.

1 σχόλιο: