Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ!

Μέχρι σήμερα δεν έχω πει λέξη για όσα αναφέρει η Πόπη Σουφλή τόσο προσωπικά για μένα όσο και για το κίνημα "Υπέρβαση". Οφείλω όμως τώρα να δώσω μια απάντηση σε όσα διατυπώνει σε τελευταία της ανάρτηση αναφορικά με την "Υπέρβαση". Σημειώνει λοιπόν μεταξύ άλλων και τα εξής:
 


"Όλο αυτό το συνωθήλευμα (προφανώς εννοεί "συνονθύλευμα") από το οποίο απαρτίζεται η παρέα αυτή, και με τα πρόσωπα που έχει μέσα, μάλλον δείχνει για μια .... τεκτωνική, δηλαδή μασσονική παρέα που ετοιμάζεται να ενσκύψει ως γύπας πάνω στους δανειολήπτες, παρά σαν μια κίνηση που θέλει να βοηθήσει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ όσους κινδυνεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους.

Είναι όμως να λυπάσαι, όταν διαπιστώνεις πως τελικά, και κάποιοι συνάδελφοι δημοσιογράφοι, υπέκυψαν στον  πειρασμό του... εύκολου κέρδους".

 Απάντηση: Ποια είναι τα στοιχεία που προσκομίζεις αγαπητή Πόπη για να τεκμηριώσεις ότι η "παρέα" της "Υπέρβασης" είναι τεκτονική-μασονική; Με ένα "μάλλον δείχνει" και με ένα "συνωθήλευμα" καταλήγεις στο αφοριστικό συμπέρασμα; Από πού κι ως πού ως δημοσιογράφος-εκδότης τοπικής εφημερίδος που είσαι, καταλήγεις σε αυτή την αυθαίρετη διαπίστωση; Η "επιχειρηματολογία" σου θυμίζει δελτίο ειδήσεων του MEGA και διαπιστώσεις τύπου Πρετεντέρη-Τσίμα που μέσα σε ένα λεπτό και χωρίς δικαστική διερεύνηση καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η Χρυσή Αυγή είναι "εγκληματική οργάνωση"! Και το πιο κακό που κάνουν είναι ότι με αυτή την αυθαιρεσία τους, χειραγωγούν την κοινή γνώμη.
Αυτό κάνεις κι εσύ. Με μια λέξη "συνωθήλευμα" και μ' ένα "μάλλον δείχνει" οδηγείσαι στο συμπέρασμα ότι η "Υπέρβαση" όχι μόνο ότι απαρτίζεται από τέκτονες-μασόνους αλλά προχωρείς και πιο κάτω: είναι ένα κίνημα που "ετοιμάζεται να ενσκύψει ως γύπας πάνω στους δανειολήπτες, παρά σαν μια κίνηση που θέλει να βοηθήσει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ όσους κινδυνεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους".
Η ακατάσχετη αυθαιρεσία σου μάλιστα συνεχίζεται, πιάνοντας στο στόμα σου και δημοσιογράφους (μέσα σε αυτούς και εγώ) που "υπέκυψαν στον πειρασμό του... εύκολου κέρδους, συμμετέχοντας σε αυτή την κίνηση". 
Ειλικρινά αναρωτιέμαι εάν ξέρεις τι λές. Πήρες φόρα και δεν σταματάς; 
Επειδή λοιπόν σε αυτό το κίνημα υπέρ των δανειοληπτών συμμετέχω κι εγώ ως δαρμένος από τις Τράπεζες και υποφέροντας εγώ και η οικογένειά μου από την λαίλαπα του τραπεζικού συστήματος, δεν σου επιτρέπω να καταφεύγεις σε τέτοιες απαράδεκτες-ψευδείς και ατεκμηρίωτες διαπιστώσεις οι οποίες συνιστούν συκοφαντία. Με ένα "μάλλον δείχνει" , χαρακτηρίζεις τους πληγέντες δανειολήπτες, σαν κι εμένα, "γύπες που θα ενσκύψουν στους δανειολήπτες" και ότι "υπέκυψαν στον πειρασμό του...εύκολου κέρδους;"! Επαναλαμβάνω, ξέρεις τι λες;

Λυπάμαι Πόπη, διότι σε θεωρούσα πιο υπεύθυνη και όχι τόσο επιδερμική στις διαπιστώσεις σου οι οποίες -ξαναλέω- συνιστούν συκοφαντίες. 
Τελικά, όλα αυτά εξηγούν για ποιο λόγο εμείς οι Έλληνες αλληλοφαγωνόμαστε. Εξηγούν ως ένα σημείο πώς και γιατί οι Έλληνες είναι λαός που εύκολα μπορείς να τον διαιρέσεις. 
Το κίνημα "Υπέρβαση" το γνωρίζεις ότι απαρτίζεται από ανθρώπους με τους οποίους μέχρι χθες συνεργαζόσουν. Η επίθεση που ασκείς σε βάρος του Γιώργου Σαρρή έχει κίνητρα προσωπικά και στερείται επιχειρημάτων. Ο Γιώργος Σαρρής είναι ο άνθρωπος που τα έχει βάλει με τις Τράπεζες και με τις απίστευτες έρευνες που έχει κάνει έχει ξεσκεπάσει τα εγκλήματα των Τραπεζών. Πολλές από αυτές τις έρευνες τις έχω αποκαλύψει δηοσιογραφικά, σε σημείο που να έχω στοχοποιηθεί! 
Και εσύ Πόπη, μέ ένα "μάλλον" με βάζεις συνοδοιπόρο του τραπεζικού συστήματος από το οποίο έχω στοχοποιηθεί και υποφέρω καθημερινά; Τι ανοησίες είναι αυτές που λες και γράφεις;
Τελειώνω με όσα λέει ο Κυριάκος Τόμπρας για το στόχο του κινήματος, τα οποία ελπίζω να δίνουν απάντηση σε όποιους θερμοκέφαλους υποστηρίζουν, "ο Βελόπουλος να πάει φυλακή 100 χρόνια" καταδικάζοντας το γεγονός ότι συμμετέχει στο κίνημα. 
Ιδού τι λέει ο Κυριάκος Τόμπρας: 
" ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ 
ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ;;;;
ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ;;;; Ή ΝΑ ΤΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ;;;;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΘΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.
ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΑΝΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ.
ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ. ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ".
Κατάλαβες Πόπη ότι η "Υπέρβαση" δεν είναι πολιτικό κόμμα αλλά κίνημα υπέρ των δανειοληπτών; Εγώ, γι'αυτό μπήκα μέσα και όχι για τίποτε άλλο. Απεχθάνομαι τα κόμματα. Εσύ όμως αλλά και η κυρία επιστολογράφος, το αντιμετωπίζεται ως κόμμα! Και αποκηρύσσετε τον Βελόπουλο λες και αυτός συμμετέχει σε κόμμα! Θα τρελλαθούμε! 
Αν Πόπη, φτάσει στα χέρια σου μια τραπεζική επιταγή για να εισπράξεις ένα ποσό και τελευταίος οπισθογράφος είναι ο Βελόπουλος, δεν θα την εισπράξεις επειδή είναι "προδότης"; Και με αυτή την  παρακρουστική λογική η "Υπέρβαση" δεν θα  πρέπει να εκμεταλλευτεί τον Βελόπουλο όπου μπορεί να βοηθήσει τους δανειολήπτες;  Γιατί, λέει, είναι προδότης;
Κουράστηκα, δεν μπορώ να επιχειρηματολογώ για τα αυτονόητα. 
Λυπάμαι και πάλι. 
 

20 σχόλια:

  1. Γιατί είναι προδότης ο Βελόπουλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aαααχχχχχ !!!!!!!!!!! Ανάσανα τώρα βρε Μακούλη Βραχιολίδη με την απάντηση στη Σουφλή....Ξέρεις είχα μιά....φαγούρα στ'αχαμνά μου και έλεγα,βρε τι θα δώ,τί θα διαβάσω σήμερα να με αναπτερώσει να μου φτιάξει τη διάθεση κλπ....και ΤΣΟΥΠ βλέπω την ανάρτηση σου.....Μπράβο,μπράβο λεβέντη μου.....Τώρα αναρωτιέσαι ποιός είναι αυτός ο καπετάνιος που με ειρωνεύεται....Απαπαπα...όχι με χωρίς δόση ειρωνείας θα σου πω.Εχω λόγο να σου απαντήσω διότι κύριε προσωπικά για την υπέρβαση σας 'εχω τρέξει πολύ όταν ο Θοεοδωρίδης "ανέβηκε" στη Θεσσαλονίκη γιατί και γω πίστεψα ότι κάτι μπορεί να γίνει αλλά να είναι τίμιο και καθαρό πολλώ δε μάλλον ανέγκιχτο παλαιοκομματοσκυλολόγων κ.λ.π.....Αλλά ΦΕΥ!!! Οπως αποκαρδιώθηκαν πολλοί έτσι και γώ σιχάθηκα όταν έμαθα για τα προσώπατα που τεχνειέντως ο Σαρρής "έμπασε" στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ....Ποιός είναι ρε Μακούλη ο Τόμπρας ??? Ο γνωστός ασφαλιστής ? Ασε δεν θα πάρω.... Ποιός είναι ρε Μακούλη ο Βελόπουλος ? Ο γνωστός αλαλάζων,ο βουλευτής του ΛΑΟΣ που έβαλε το δακτυλάκι του στο μνημόνιο και τώρα το παίζει μετανοούσα Μαγδαληνή ??? Ασε παλληκάρι μου λοιπόν τις φικοκογικές σου απαντήσεις και πές την αλήθεια.....Μπορείς ???Προσωπικά για τον Σαρρή είχα ΑΛΛΗ εντύπωση αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ κατά πως λέμε εμείς οι χωριάτες......Απλά σε κάνανε φερέφωνο τους και λυπάμε γιατί σε διάβαζα κάπου-κάπου......Θα σου δώσω μια συμβουλή ως μεγαλύτερος σου....ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ και γώ που να με πάρει ο διάολος τα ΓΑΡΓΑΛΑΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρίν απο κάποια απάντηση σου θα ήθελα διευκρινίσεις σχετικά με τα δύο προσώπατα που ανέφερα με αποδείξεις αθωότητας.....ξέρεις εσύ....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .........Το πρώτο site με τους πιό φανατικούς και ποιοτικούς αναγνώστες...............χαχαχαχαχαχαχα....νάσαι καλά ρε Μακούλη,γέλασα!!!! Ρε εδώ δεν βρήκα ούτε ένα σχόλιο ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,εσύ τους αναγνώστες πού τους είδες ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. George Koulouris ο κ. Κοντος με τον κ. Σαρρη μας εφαγαν ενα ολοκληρο βραδυ να μας πεισουν πως μια ντιρεκτιβα λιγων ...μπορει να δινει ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ πολιτικη γραμμη και οταν τους ειπαμε οτι δεν πιστευουμε αυτο το προτζεκτ...σταματησαν και την καλημερα .... και πολλα αλλα..δηλ. οταν τους ειπα οτι παιζουν με τους φουκαραδες τους δανειοληπτες και αυτο ειναι επικινδυνο και υποπτο ο ενας μου ειπε : εμενα δεν με αφορα... δεν εχω δανειο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαυτό λυσσάξανε με τη Σουφλή.........σταγόνα-σταγόνα τους τα βγάζει.......!!!!!!!!!!!!! Μακούλη,περιμένω απαντήσεις.......στο "λαγούμι" μπήκες ???

      Διαγραφή
    2. Απάντηση δεν δίνω σε ανώνυμους υβριστές, είρωνες και ειδικά σε όσους με όσα έγραψα πιο πάνω και τον αγώνα που έχω δώσει κατά των Τραπεζών με σωρεία αποκαλύψεων τους προκαλεί....φαγούρα στ'αχαμνά τους. Σε κρυμμένους "καπετάνιους" πίσω από την κουκούλα της ανωνυμίας τους δεν απαντώ. Αυτοί κρύβονται σε λαγούμια κι όχι εγώ που κινδυνεύω ακόμη και που βγαίνω έξω από το σπίτι μου. Γκε γκε;

      Διαγραφή
    3. Αν είσαι καθαρός ΔΕΝ έχεις να φοβηθείς τίποτα,εκτός και άν εκβιάζεις και συ σαν και κάποιους που έφαγαν το κεφάλι τους......Ξέρεις εσύ !!! Και αν θελήσεις να βάλουμε κάτω το τι έκανε ο καθενας μας σε προκαλ΄ω από κοντά.Σας πήρανε χαμπάρι για ποιούς λόγους κάνατε κινήσεις όσον αφορά τον "αγώνα" σας με τις τράπεζες......Για πές μου πόσο θα πάνε τα "κόκκινα" δάνεια Εεεεε ????? Κρυμένος καπετάνιος δεν είμαι και έχω ενημερώσει σχετικά τα συνάφεια σου οτι άν βρεθείτε Θεσσαλονίκη να ψαρέψετε "μαλάκες" θα σας κράξω δεόντως......!!!!!! ΓΚΕ-ΚΕ ??????

      Διαγραφή
  5. Ποιον προκαλείς ρε κουκουλοφόρε που αυτοχαρακτηρίζεσαι και καπετάνιος που -δήθεν- θέλεις να αναμετρηθείς μαζί μου κι από κοντά; Θρασύς και με αλητήρια συμπεριφορά είσαι. Άλλο από το τ' αχαμνά σου και συκοφαντίες για "εκβιασμούς" ή "συνάφεια" μου, δεν ξέριες. Εάν δεν πεις το ονοματάκι σου θρασύδειλε, θα σου σβήσω κάθε άλλο σχόλιο. Τσίρλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ ΜΕ ΑΝΩΝΥΝΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ.
    Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΩ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;;;;
    ΦΑΣΑΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ, ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.
    Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, Ή ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.
    ΑΣΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΖΟΝΤΑΙ, ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
    ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ (Η ΣΟΥΦΛΗ) ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΙ' ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη κουβέντα μην λές Τόμπρα... μεγάλη μπουκιά φάε...
      Συνέχισε την συνεργασία σου με τον διάβολο.... Μα μόνο μ' αυτόν θα μπορούσες να συνεργαστείς.
      όσο για τον καπετάνι... ούτε καν μπορείς να φανταστείς πόσα γνωρίζει... και πόση δύναμη έχει...
      όταν θα το μάθεις, θα είναι πολύ αργά για σένα και την παρέα σου.
      Και μην ξεχνάς, πως ο καλός ο καπετάνιος, στην φουρτούνα φαίνεται..
      Κι αυτός ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ!
      ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ!
      Κι είναι απόλτα σίγουρο, πως στο καράβι του, ούτε για μούτσους δεν θα σας έπαιρνε εσάς της γνωστής παρέας.

      Διαγραφή
    2. Στο χωριό μου κ.Σουφλή λένε........"πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...." Θα το διαπιστώσουν "εν καιρώ ευθέτω".....

      Διαγραφή
  7. Καλώς τα τα απόσκατα.....Για σένα Τόμπρα μιλάω....Τόσες ερωτήσεις σου έκανα λαι δεν απάντησες.Σου έγραψα όμως οτι ΑΝ παρουσιαστείτε για καμιά συγκεντωσούλα στη θεσσαλονικη θα σας κράξω φανερά και στα ίσια,θα σε πάρω στο λιμάνι και θα σου δείξω το......κανό μου.....Αλλά είσαι και σύ θρασύδειλος.Τράβα πλήρωσε αυτά που χρωστάς και άσε με εμένα......Οσο για το τρείς και ο κούκος,στη σελίδα της Σουφλή σχολιάζουν ΚΑΘΑΡΟΙ άνθρωποι,χωρίς ιδιοτέλεια όπως το εν λόγω με μηδέν σχόλια και γεμάτο διαφημίσεις.....Αν διάβασες καλά εγώ παραδέχτηκα οτι έκανε ερευνα ο Σαρρής αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν να σας περιλάβει στη "χορωδία" του και σεις με τη σειρά σας να περιλάβετε τα "κόκκινα" δάνεια.....Αν είδες καλά διάβαζα τον βραχιολίδη αλλά "άλλα λέμε κι άλλα κάνουμε"....!!!!! Ουτε βολεμένος είμαι,στην εφορία και σε δύο τράπεζες χρωστάω,δόξα τω θεώ στον τηρεσεία είμαι και όλα καλά....Αλλά δεν θα σταματήσω να μπινελικώνω τους σφετεριστές του πόνου των άλλων,όπως καλή ώρα εσένα και τους "πέριξ" σου.....Τη παρουσία μου θα την αποφασίσω εγώ και δεν θα σου αρέσει για ό,τι γράφεις για κουκουλοφόρους κ.λ.π........Δεν είναι απειλή,αλλά "θα με φάς στη μούρη" κατά τη λαϊκή ρήση.......Κοντός ψαλμός ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βρε ποπη βαλθηκες να τρελανεις τους παντες
    Ησουν υπερ της υπερβασης και φανατικη οπαδος της και στο μπλοκ σου οποιος εγραφε εναντιον της υπερβασης τον ελεγες εβραιο μασονο και τον εβριζες
    Τωρα πηγες απο την αναποδη?
    μηπως γαμιεσαι με ζωα γιατι τετοια τρελα εχουν μονο οι κτηνοβατες
    Αν γλυφεις σκυλοπουτσες πεστο να ξερουμε να μη σε παρεξηγουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00100 ] [ 2017.10.13 23:00 ]

    "ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ" - ΤΟΥ «ΠΟΠΟΥ» & "ΑΝΤΙ ΑΜΑΖΟΝ" - ΤΗΣ «ΠΟΠΗΣ»

    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2017/10/13/23-00/pa-sy-a_anakoinwths_2017-10-13_23-00.htm#plohgos_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ"

    Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

    ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ BLOG ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ "47 RONIN" ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΛΕΠΟΥ-ΜΑΓΙΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΣΣΑ-ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΣΣΑ-ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ Η ΑΡΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΔΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/09/blog-47-ronin.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ"

    Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018
    ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ Νο2 ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

    http://anti-amazon.blogspot.com/2018/07/2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  12. "ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ"

    Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

    Η ΠΟΠΗ (ΚΑΛΛΙΟΠΗ) ΣΟΥΦΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΔΟΤΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ALTER “ΑΘΕΑΤOΣ ΚΟΣΜΟΣ” ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ «ΙΕΡΟ» ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/10/2008-alter-o.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ"

    Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ (ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ) ΣΟΥΦΛΗ ΣΤΟ "YOU TUBE" - "PopiSoufli" - "ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ_Τά_attikanea_αποκαλύπτουν" - Δημοσιεύτηκε 20 Απρ 2013 - "...Τον Νοέμβριο του 2006, η εφημερίδα της Ανατολικής Αττικής, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αποκαλύπτει το σκάνδαλο της Ιεροσυλίας ενός τόπου που τα πέτρινα χρόνια, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, εξορίστηκαν και βασανίστηκαν. Το σκάνδαλο της Μακρονήσου..."

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/10/you-tube-popisoufli-attikanea-20-2013.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ"

    Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
    ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" - ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ - "Λυπάμαι, αλλά είμαι υποχρεωμένη να υπερασπιστώ την ψυχική ηρεμία και την Αξιοπρέπειά μου" - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΦΕΡΟΥΣΑ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΦΙΔΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ - Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΗΛΕΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΙΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ

    http://anti-amazon.blogspot.com/2017/10/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ"

    Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018
    Η «ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ» ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΣΤΟ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ - ΕΣΧΑΤΗ ΥΒΡΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ: - ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ: "...ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ....Καλλιόπη Σουφλή..."

    http://anti-amazon.blogspot.com/2018/06/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή