Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ!

Τολμάτε προγνωστικά για τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Ρουμανία; Ο πρώην προπονητής της Ρουμανίας Ιορντανέσκου ειρωνευόμενος την εθνική μας, είπε ότι "η Ρουμανία θα δυσκολευτεί λίγο περισότερο απ'ότι με την Εσθονία"! 
Εσείς τι λέτε; Θα είμαστε του...χεριού της Ρουμανίας; 
Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι η εθνική μας ομάδα θα δυσκολευτεί πολύ να πάρει τη νίκη. Η ομάδα μας πέρα από το πάθος των παιδιών, δεν διαθέτει ποιότητα στο παιχνίδι της το οποίο είναι πολύ προβλέψιμο. 
Εμείς πάντως, διακινδυνεύουμε την πρόβλεψη ότι η εθνική μας ομάδα, στηριζόμενη στο πάθος των παικτών της θα κερδίσει με 2-1. Νομίζουμε ότι θα δεχτούμε γκολ (πολύ πιθανόν να το δεχτούμε πρώτοι) μια και η άμυνά μας συχνά αιφνιδιάζεται και δέχεται γκολ. Πιστεύουμε όμως ότι η ψυχή των παικτών και η βοήθεια των φιλάθλων μας θα είναι αυτή που θα δώσει την νίκη. Έστω, ισχνή αλλά σημαντική νίκη με την οποία θα πάμε στο Βουκουρέστι για να τα παίξουμε όλα για όλα. Ο αποψινός αγώνας αρχίζει στις 9.45.
Καλή επιτυχία στα παιδιά μας.

1 σχόλιο:

  1. Μετά τα πολιτικά, τα κοινωνικά, τα εκκλησιαστικά, τα οικονομικά, τα τοπικά, τις τσόντες, στόκος μέχρι και στα αθλητικά...

    "Νομίζουμε ότι θα δεχτούμε γκολ (πολύ πιθανόν να το δεχτούμε πρώτοι) μια και η άμυνά μας συχνά αιφνιδιάζεται και δέχεται γκολ".

    ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Η Εθνική έχει να δεχτεί γκολ από τις 22/3 και την εκτός έδρας ήττα από τη Βοσνία. Στα 6 παιχνίδια που έχει δώσει έκτοτε, δεν έχει δεχτεί ούτε ένα. Στους 12 τελευταίους αγώνες της (είτε εντός, είτε εκτός έδρας), η Ελλάδα έχει δεχτεί γκολ μόνο στο προαναφερόμενο ματς στη Βοσνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή