Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΡΤΥΡΑΣ-ΚΛΕΙΔΙ: ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Τι ανέφερε μάρτυρας - κλειδί στην Αντιτρομοκρατική για τον εκτελεστή των δύο νέων στο Νέο Ηράκλειο
 
Μάρτυρας - κλειδί, που κρατείται για πολύ σοβαρή υπόθεση, "φωτογράφισε" στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής τον εκτελεστή των δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Φέρεται να συμμετείχε στις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής και του τηλεοπτικού σταθμού Alter, γεγονός που συνδέει τις οργανώσεις - φάντασμα ΟΠΛΑ και Σέχτα Επαναστατών.
Όσα κατέθεσε το "βαθύ λαρύγγι" επιβεβαιώνονται και από τα βίντεο των επιθέσεων, καθώς ο δράστης που φαίνεται να πυροβολεί τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κανάλι στο Μπουρνάζι περπατά με τον τρόπο με τον οποίο κινούνταν και ο δολοφόνος των δύο νέων στο Νέο Ηράκλειο.
"Έχει ίδιο βάδισμα, ίδια σωματοδομή, ενώ κρατά με τον ίδιο τρόπο το όπλο και στις δύο επιθέσεις. Ένας τρόπος που δείχνει πως δεν έχει τη διεθνώς αναγνωρισμένη εκπαίδευση για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κρατάς ένα πιστόλι την ώρα που βάλλεις εναντίον του στόχου", ανέφερε άνθρωπος που γνωρίζει τα "σκοτεινά μονοπάτια" της τρομοκρατίας.
Με οδηγό όσα είπε ο μάρτυρας, οι αστυνομικοί έχουν περιορίσει τον κύκλο των υπόπτων σε τρία συγκεκριμένα πρόσωπα και πιστεύουν πως τελικά θα βρουν την άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στη σύλληψη των δολοφόνων.
Πηγή:Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου