Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΤΟΜΣΕΝ

Το οικονομικό επιτελείο «βλέπει» δημοσιονομικό κενό που θα αγγίξει τα 1,3 δισ. ευρώ το 2014 και θα πρέπει να καλυφθεί μόνο με διαρθρωτικά μέτρα. Αντίθετα το υψηλόβαθμο κλιμάκιο της τρόικας φέρεται να έχει «ρίξει» την εκτίμηση του από τα 2,9 δισ. ευρώ σε κάτω από 2 δισ. ευρώ. Έτσι φαίνεται ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, καθώς η τρόικα δέχεται και ότι υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα το 2013.

Η μάχη του Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα θα δοθεί για τη λίστα των μέτρων, το τελικό κείμενο του προσχεδίου του Προϋπολογισμού και το νέο Μεσοπρόθεσμο. Ήδη η τρόικα επιμένει στην λήψη νέων μέτρων λιτότητας.

Ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να προτείνει διαρθρωτικά μέτρα που αφορούν σε διαρθρωτικές παρεμβάσεις προκειμένου να κλείσουν οι μαύρες τρύπες στα ασφαλιστικά Ταμεία εξαιτίας της μεγάλης εισφοροδιαφυγής. Επιπλέον θα προταθεί το «ψαλίδι» στις δαπάνες των ΔΕΚΟ και τον Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου που έχουν ξεπεράσει τα όρια του προϋπολογισμού τους.

Στη λίστα δεν αποκλείεται να προστεθούν και νέες συγχωνεύσεις δημοσίων οργανισμών κυρίως στην Παιδεία και την Υγεία, ενώ προβλέπεται αυστηρή εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου. Η ελληνική πλευρά επιμένει ότι δεν δέχεται να χάσουν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα των εξαγωγικό χαρακτήρα τους και να απελευθερωθούν πλήρως οι πλειστηριασμοί για την πρώτη κατοικία, όπως επιμένει η τρόικα.
real.gr

1 σχόλιο:

  1. Μόνο η Αφρικανική Ελλάδα ,η χώρα που κατά λάθος έγινε πάνω από την Αφρικανική Σαχάρα επειδή προφανώς ξεγελάσαμε και τον ίδιο το Θεό , θα μείνουμε στο μνημόνιο,υπόδουλοι και ξευτίλες όπως πάντα.

    Καλα να πάθουμε εφόσον εμείς οι ιδιοι τελικά φταίμε.Αν δεν φταίγαμε θα είχαμε βγει στους δρόμους ,αν δεν φταίγαμε δεν θα ψηφίζαμε αυτούς τους γελοίους που κάθε φορά ψηφίζουμε, αν δεν φταίγαμε δεν θα πλήρωνε κανείς από εμάς τους δυσβάσταχτους φόρους,εφορία,πρόστιμα επί προστίμων ,χαράτσια ,αν δεν φταίγαμε θα συγκεντρωνόμασταν 2000000 κόσμου κάτω απο τα γραφεία της ΔΕΗ ,αν δεν φταίγαμε δεν θα κάναμε όλα αυτά και πολλά άλλα που δυστυχώς ΔΕΝ κάνουμε.
    Είμαστε όλοι " κουραδόμαγκες " , πουλάμε θεωρία και εγώ μαζί , πουλάμε ανάλυση και πολιτική ανάλυση ειδικότερα, πουλάμε μαγκιά και τελικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο κάνουμε μεταβολή ,κατεβάζουμε ουρά και σκέλια και ποτέ δεν προχωρούμε στη πράξη που χρειάζεται τελικά ο τόπος και εμείς.
    Κουραδόμαγκες λοιπόν είμαστε όλοι μας .
    Λέμε,λέμε,λέμε,λέμε,λέμε .....γράφουμε,γράφουμε,γράφουμε ,γράφουμε όλοι σωστά πράγματα ,αυτονόητα και στο τέλος δεν κάνουμε τίποτα.
    Όλοι στο κόλπο, Σύριζα,Πασόκ,ΝΔ ,ανεξάρτητοι,μεμονομένοι,κομμουνιστές και ο καθε πικραμένος εκτός της Χρυσής αυγής που ναι μεν φωνάζει αλλά που τελικά δεν υπάρχει αποτέλεσμα.
    Ολοι μας δουλεύουν, κανάλια,ραδιόφωνα,εφημερίδες,πολιτικοί,δημοσιογράφοι, ακόμα και τα κανάλια που υποτίθεται το "παίζουν" αντιμνημονιακά όπως το Extra channel ,το Etv, το Kontra channel και κάτι άλλα μικρά ή μικρότερα, στο τέλος ανακυκλώνουν τους ίδιους και τους ίδιους , τα ίδια και τα ίδια πράγματα ενώ φέρνουν καλεσμένους χτυπώντας "κάρτα" κάθε φορά που λένε τα ίδια και τα ίδια πράγματα ενώ το παίζουν όλοι αντιμνημονιακοί ,ψηφίζοντας κάθε φορά το μνημόνιο και φοβούμενοι τον ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ Σύριζα και άρα καλύτερη η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

    Το έχω πει από τότε που τελείωσαν οι γραφικές συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα το 2011.
    Δεν υπάρχει σχέδιο πολιτικής διακυβέρνησης ,δεν υπάρχει ηγέτης, δεν υπάρχουν πολίτες με (συγνώμη) όρχεις , δεν υπάρχουν στρατιωτικοί επίσης με όρχεις , δεν υπάρχει πολιτικός επίσης με όρχεις ! Άρα όλα που γίνονται είναι trans.

    Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή