Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΟΝΤΡΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙ!

Πολλοί από εμάς ρωτάμε τον/την σύντροφό μας όταν επιστρέψει σπίτι που ήταν και με ποιον... Αυτό όμως ξεπερνά κάθε φαντασία
Η Debbi Wood έχει εμμονή με το εάν είναι πιστός ο σύντροφός της Steve Wood, σε βαθμό που κάθε φορά που γυρνά στο σπίτι από κάπου, τον βάζει να περνά από ανιχνευτή ψεύδους για να επιβεβαιώσει πως δεν την απάτησε!
Πριν χλευάσετε την παθολογική ζήλια της 42χρονης για τον 30χρονο, να σημειωθεί πως έχει διαγνωστεί με ένα σπάνιο σύνδρομο που προκαλεί εμμονική ζήλια: το σύνδρομο του Οθέλλου.
Η Wood, από το Leicester, ελέγχει το κινητό του 30χρονου, τα e-mail του, τα ενημερωτικά από τους τραπεζικούς του λογαριασμούς- και όχι μόνο μία φορά την ημέρα.
Οι γιατροί ανακάλυψαν πως η Debbi πάσχει από το σύνδρομο του Οθέλλου, ψυχιατρική διαταραχή που κάνει τους πάσχοντες να πιστεύουν πως οι σύντροφοί τους τούς απατούν, ακόμα κι όταν δεν έχουν καμία ένδειξη.
«Ανακουφίστηκα όταν έμαθα τι συμβαίνει με μένα αλλά ακόμα έχω πολύ δρόμο. Ακόμα κι αν ο Steve πεταχτεί για 10 λεπτά κάπου, να πάρει γάλα, απαιτώ να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους μόλις γυρίσει σπίτι», λέει η 42χρονη στη Daily Mail, «πιστεύω πως είναι πανέμορφος αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα, έχει να κάνει με το αν τον εμπιστεύομαι ή όχι. Δεν θέλω να βρίσκει σέξι άλλες γυναίκες, αν έχεις μια σχέση και είσαι καλά με τον σύντροφό σου θα πρέπει να έχεις μάτια μόνο για εκείνον».
«Είμαι διατεθειμένος να το υφίσταμαι όλο αυτό επειδή ξέρω πως είμαστε αδελφές ψυχές. Είναι για μένα σημαντική η Debbie και λίγη ζήλια δεν θα το αλλάξει αυτό», λέει ο Steve

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου