Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: "ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ"

 
Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί σήμερα την ανοικτή επιστολή του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Μιχαλολιάκου στους διώκτες της Χρυσής Αυγής.
 "Το κείμενο αυτό απευθύνεται προς όλους αυτούς εντός και εκτός Ελλάδος, οι οποίοι φρόντισαν να ευρίσκομαι σήμερα στη φυλακή, πιστεύοντας αφελώς ένα όχι βλακωδώς, ότι με αυτόν τον τρόπο θα λυγίσουν το Εθνικιστικό Κίνημα, θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή, θα αναγκάσουν τόσο εμένα, όσο και τους διωκόμενους συναγωνιστές μου να υποστείλουμε την Σημαία του Αγώνα!
 
Σε όλους αυτούς που πίστεψαν ότι με μια σκευωρία, ότι με την λάσπη των καναλιών των "νταβατζήδων" θα οδηγήσουν το σεβαστό εκείνο τμήμα του Έθνους, που μας πιστεύει και μας ακολουθεί να μας εγκαταλείψει.
 
Ήδη ευρισκόμεθα έναν μήνα και πλέον μετά το άθλιο "σόου" με τις χειροπέδες και τα κοράκια της αντιπληροφόρησης, τα αφεντικά των μεγάλων ΜΜΕ δεν τολμούν να δημοσιεύσουν ούτε μία δημοσκόπηση. Πίστευαν ότι με την σκοτεινή συνωμοσία τους, η οποία αποδεικνύεται κάθε ημέρα που περνά όλο και περισσότερο ένα ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ, πίστευαν ότι θα με εξοντώσουν πολιτικά, ότι θα με κάνουν να λυγίσω, ότι θα σταματήσουν τον δίκαιο Αγώνα της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα και Ελευθερία, για τον Εθνικισμό και την Μεγάλη Ιδέα του Έθνους! Άνθρακες ο θησαυρός τους, άφαντο το "μαύρο χρήμα", μεγάλο παραμύθι το δήθεν οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής.
 
Κρατούν στην φυλακή  τον επικεφαλής του τρίτου κόμματος της χώρας και δύο βουλευτές χωρίς στοιχεία, βασισμένοι στην πολιτική εμπάθεια και σε ψευδομάρτυρες, οι οποίοι εάν έλεγαν τα όσα είπαν και κατάθεσαν σε έναν ΔΙΚΑΣΤΗ, θα έπρεπε αντί να γίνουν πιστευτοί, να κατηγορηθούν άμεσα για ψευδορκία.
Όμως πρέπει να το ομολογήσω: Έχουν απόλυτο δίκαιο να μας κρατούν στην φυλακή αυτοί που αποφάσισαν αυτό που αποφάσισαν και όπως το αποφάσισαν. Έχουν δίκαιο τα διάφορα λόμπυ σε ΗΠΑ και Ευρώπη που θέλουν την Ελλάδα μας προτεκτοράτο να μας έχουν στη φυλακή και αυτό γιατί ΕΜΕΙΣ αγωνιζόμαστε για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ Πατρίδα, απόλυτα ελεύθερη και ανεξάρτητη και όχι για ένα ψευτορωμαίικο - αποικία χρέους.
 
Έχουν απόλυτο δίκαιο να μας κρατούν στην φυλακή όσοι επιδιώκουν την καταστροφή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ των Ελλήνων, γιατί εμείς αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα, που θα ανήκει ΜΟΝΟ στους Έλληνες και όχι στους ξένους εγκληματίες είτε τοκογλύφους, είτε λαθρομετανάστες ληστές και δολοφόνους.
 
Όλοι όσοι θέλουν την Ελλάδα μας μια απλή κουκκίδα στον εφιαλτικό χάρτη της παγκοσμιοποίησης έχουν δίκαιο να μας θέλουν στη φυλακή.
 
Όμως ας γνωρίζουν ότι τα ψέματά τους και η λάσπη τους δεν πρόκειται να σταθούν απέναντι στον Ήλιο τον Νοητό της Δικαιοσύνης. Ένα Ήλιο που το ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ θέλει να λάμψει και θα λάμψει! Ένα μήνυμα λοιπόν προς τους δεσμώτες μου: ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΣΑΣ.
 
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου