Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΙΔΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ! ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΥΓΜΗΣ ΣΕ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!

 
Τι έχει να πει για αυτό ο ναύτης του γλυκού νερού, Αντώνης Σαμαράς που υπηρέτησε τη θητεία του για τρεις μήνες (!) δίχως να πατήσει το πόδι του ποτέ σε πλοίο;
Τις αντιδράσεις από ελληνικής πλευράς δοκίμασε για μια ακόμη φορά η Άγκυρα, στέλνοντας την φρεγάτα κλάσης ΜΕΚΟ-200ΤΝ «Ορούκ Ρέις» σε «περιοδεία» στο Αιγαίο, φθάνοντας μέχρι την Σκύρο, νησί εξέχουσας σημασίας για τη σχεδίαση και οργάνωση της ελληνικής αεράμυνας και της συνολικής αμυντικής διάταξης στο Αιγαίο.
Η τουρκική φρεγάτα παραβίασε και εισήλθε σε ελληνικά χωρικά ύδατα στις 22:32 το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή της Σκύρου. Με ανοιχτά τα ηλεκτρονικά της συστήματα, η Ορούκ Ρέις εισήλθε στα ελληνικά χωρικά ύδατα από τα βόρεια της νήσου, κινήθηκε δυτικά και νότια και ακολούθως κατευθύνθηκε ανατολικά, προτού πλεύσει νοτιοανατολικά προς Κάρπαθο. Στην περιοχή έπλεε η ελληνική φρεγάτα «Κανάρης», η οποία κάλεσε τους Τούρκους να αποχωρήσουν καθώς βρίσκονταν σε ελληνικά ύδατα και είχαν παραβιάσει τους κανόνες διέλευσης, δίχως να λάβουν απάντηση από τους εισβολείς.
Από ελληνικής πλευράς, θεωρείται πιθανό πως η επιδίωξη της τουρκικής φρεγάτας ήταν να δοκιμάσει την ελληνική αντίδραση αλλά και να συλλέξει την οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία εις ότι αφορά τις επάκτιες πυροβολαρχίες βλημάτων εδάφους- επιφανείας ΜΜ 40 Exocet και Patriot. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολαρχίες ενεργοποιήθηκαν, όμως απέφυγαν να εγκλωβίσουν τον στόχο προκειμένου να μην παράσχει ηλεκτρονικές πληροφορίες στην τουρκική φρεγάτα.
Καθίσταται σαφές πως η Άγκυρα έχει αποφασίσει την κλιμάκωση της έντασης, εκμεταλλευόμενη την ενδοτικότητα μέχρι παντελούς εθνικής αδιαφορίας της ψοφοδεούς κυβέρνησης Σαμαρά. Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά τουρκικών προκλήσεων, σε Θράκη, Κύπρο και Αιγαίο, οι οποίες μένουν αναπάντητες από την ελληνική πλευρά, ενθαρρύνοντας περισσότερο την τουρκική επιθετικότητα.
Οι κύριοι Αβραμόπουλος-Βενιζέλος μπορεί να θεωρούν πως η εθνική πολιτική ασκείται δια των δημοσίων σχέσεων και μέσω ανούσιων δηλώσεων εντυπωσιασμού στα μέσα ενημέρωσης, όμως τούτη η πρακτική ακυρώνεται στην πράξη από την διαρκώς εντεινόμενη προκλητικότητα της Άγκυρας. Η διαφύλαξη των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων απαιτεί ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, τις οποίες η συγκυβέρνηση των υποτακτικών έχει εξαθλιώσει και απογυμνώσει και επιπλέον εθνική ηγεσία, ικανή και αποφασισμένη να επιβάλλει την ελληνική θέληση επί εκείνων που επιβουλεύονται την εδαφική μας ακεραιότητα.
Εν αντιθέσει προς τον ενδοτισμό κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Χρυσή Αυγή έχει και τη δύναμη και την θέληση να επιβάλλει τα δίκαια του Ελληνικού Λαού, ενάντια σ' εκείνους που απειλούν την ελευθερία του. 
xryshavgh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου