Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΑ 2 ΝΕΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας παρέλαβε σήμερα δύο (2) νέα σύγχρονα λεωφορεία για την ενίσχυση της Δημοτικής Συγκοινωνίας Παπάγου-Χολαργού.
Τα δύο καινούργια οχήματα μάρκας Mercedes, με δυνατότητα μεταφοράς έως 26 συνολικά  επιβατών και με 14 θέσεις καθημένων, πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές  για τη μεταφορά των επιβατών, με ειδική μέριμνα για τα ΑΜΕΑ, αφού διαθέτουν ειδική ράμπα επιβίβασης και αποβίβασης των ατόμων με κινητικές δυσκολίες.
Τα οχήματα  αγοράστηκαν έναντι 337.000 € και εξοφλήθηκαν από το Δήμο, χωρίς την επιβάρυνση των δημοτών και χωρίς τη σύμβαση δανείου (ο νέος Δήμος μας ΟΥΔΕΝ δάνειο έχει συνάψει από τη δημιουργία του, την1/1/2011).
Με τα δύο αυτά καινούργια οχήματα ενισχύεται ακόμη περισσότερο η διακοινοτική συγκοινωνία στο Δήμο μας, διευκολύνεται η πρόσβαση των συμπολιτών μας στα εμπορικά κέντρα του Χολαργού και στις δημόσιες/δημοτικές υπηρεσίες (ΔΟΥ, Δημαρχείο, αίθουσες πολιτιστικές εκδηλώσεων, πολυϊατρεία , ΚΑΠΗ κ.α.) και αναβαθμίζεται η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών προς το δημότη.
Κλείνοντας, επιθυμούμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους συμπολίτες μας ότι πρωταρχικός στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι και παραμένει η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και η στήριξη της κοινωνίας μας καθώς και η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και των κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου μας.
 Ο Δήμαρχος
Βασίλειος Ξύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου