Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Ο Δ. Νικολάου, δεν έκανε επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για κάθοδο στις δημοτικές εκλογές Παπάγου-Χολαργού, αλλά εργάζεται καθημερινά προς αυτή την την κατεύθυνση. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μας έχει "κλείσει" και εκλογικό κέντρο στο πιο κεντρικό σημείο του Χολαργού, την Λ. Μεσογείων! 
Οι υποστηρικτές του (και είναι πολλοί και φανατικοί) τον πιέζουν να κατέβει. Ο ίδιος το θέλει αλλά δεν το έχει ανακοινώσει ακόμη δεδομένου όπως λέει και ο ίδιος, η κατάσταση στη χώρα είναι τραγική και διαρκώς ευμετάβλητη. "Ο κόσμος δεν ασχολείται με το κλίμα των δημοτικών εκλογών αλλά με το πώς μπορεί να επιβιώσει", σχολιάζει με νόημα. 
Πιθανώς, η ανακοίνωση της καθόδου Νικολάου να γίνει από τον ίδιο προς το τέλος του χρόνου ή μέσα στον Γενάρη. Όμως, το γεγονός ότι έχει "κλείσει" εκλογικό κέντρο και μάλιστα σε "μαγαζί-γωνία" μαρτυρά την κάθοδό του στις επόμενες εκλογές! 
Πάμε για..."σφαγή", παιδιά! 
Μήπως, να κατέβει και ο Ξύδης για να "δέσει" το ...γλυκό;

3 σχόλια:

  1. Να ρωτήσω κάτι άσχετο αλλά πολύ σχετικό .
    Ο υποψήφιος της Χρυσής αυγής ποιός θα είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνα με δημοσιευματα της εφημεριδας 30μερες, τα οποια εχει αναδημοσιευσει και η παρουσα ιστοσελιδα, οι υποψηφιοι δημαρχοι στην περιοχη μας που σχετιζονται με τη χρυση αυγη, ειναι ο αποστολοπουλος και ο τιγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ,φέξε μου και γλύστρισα με τι γράφουν οι τοπικές εφημερίδες.
    Εγώ περιμένω επίσημη ανακοίνωση της Χ.Α. και τότε θα τα πούμε στις εκλογές αν ο Νικολάου κατεβαίνει ή ανεβαίνει , αν ο παπαγάλος της γειτονιάς έκανε μπλέ κουτσουλιά,αν ο Ξύδης έβαλε ξύδι στη σαλάτα του ή αν το στρινγ βρακί της αποκάτω στέγνωσε !
    ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ.
    Θα πηγαίνω αντίθετα από ότι κάνει ο όχλος γιατί εμένα οι αεροψεκασμοί και παντώς είδους ψεκασμοί δεν με "πιάνουν".
    Έχω αποκτήσει ασπίδα προστασίας από την πάσης φύσεως μαλακίαν σε τούτον εδώ τον τόπο που κατοικούμε ως Ιθαγενείς αυτομετανάστες δουλοπρεπείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή