Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

"ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΑΔΩΝΙ"! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ.


"ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕ"

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕ,
Με ψέματα προσπαθείτε να οικοδομήσετε την Ελλάδα της ανάπτυξης ;
Από τα τέλη Ιουλίου που σας είδαμε πρώτη φορά, μας έχετε τρελάνει στα ψέματα. Μας διαβεβαιώνατε ότι δεν υπάρχει  το σχέδιο της task force, αυτό που σήμερα δηλαδή επιβάλλετε στον Ελληνικό λαό και ακόμη και αν υπήρχε, δεν επρόκειτο να το ψηφίσει κανείς έλληνας βουλευτής. Επίσης, μας λέγατε ότι εμείς οι εργαζόμενοι στην δημόσια πρωτοβάθμια είμαστε το στήριγμά σας για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών συμφερόντων.
Τον Αύγουστο μας διαβεβαιώνατε ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας από εμάς, οποιαδήποτε ειδικότητα και αν έχει. Όλες δε οι παροχές, θα συνεχίσουν να υπάρχουν στη  νέα ΠΦΥ.
Ξανά το Σεπτέμβριο μετά τη διαμαρτυρία των εργαζομένων έξω από το Υπουργείο, διαβεβαιώνατε ότι δε θα απολυθεί κανένας από τους εργαζόμενους,  αλλά παρ’όλα αυτά, θα μπούμε σε διαθεσιμότητα.
Ένα ένα μας τα ξεφουρνίζετε Υπουργέ για να μη μας πειράξει.
Δηλώνατε στα Μ.Μ.Ε. ότι η διαθεσιμότητα θα είναι ένα Σαββατοκύριακο και όλοι θα επανέλθουν στην εργασία τους. Να όμως που το  Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σας διαψεύδει και η διαθεσιμότητα δεν μπορεί να είναι λιγότερη από 15 ημέρες, γιατί αυτό αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση.
Προχωράμε στη «δήθεν» παρουσίαση των δύο σχεδίων, που τελικά έγιναν τρία για τον ΕΟΠΥΥ. Άλλο ένα τεράστιο ψέμα μια και ήταν ήδη προαποφασισμένο το σχέδιο της task force,  όπως ήδη έχει αποδειχθεί.
Μετά πήγαμε στις υποτιθέμενες διαβουλεύσεις που στην ουσία ήταν προσχηματικές και στις οποίες μας τιμήσατε με την απουσία σας. Έτσι ερχόμαστε στο σήμερα και μας απολύετε μέσω τηλεόρασης.
Μη φοβάστε,δε σας κλέβει κανείς τη δόξα.
Το θάνατο της ΔΩΡΕΑΝ Δημόσιας Υγείας στην Ελλάδα και κατ΄ επέκταση  του Ελληνικού λαού τον επωμίζεστε εξολοκλήρου.
Μπορεί ο ιστορικός του μέλλοντος να σας αναφέρει σαν ένα επιτυχημένο πωλητή βιβλίων, αλλά επίσης θα σας αναφέρει σα νεκροθάφτη της Δημόσιας Υγείας και των Ελλήνων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. -ΕΟΠΥΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου