Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΦΑΙΗ. ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ;;;

Το κλίμα αρχίζει και χαλάει στο «Πρωινό». Ο λόγος είναι μια κοπέλα που έχει κάνει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά άνω κάτω...
Οι καβγάδες τους ακούγονται μέχρι έξω και το ζευγάρι βρίσκεται στα χειρότερά του…

Της Τζένης Μαυρίδη

Γιώργος και Φαίη είναι στα… μαχαίρια. Οι διαφωνίες στο κανάλι διαδέχονται η μία την άλλη και κανένας από τους συνεργάτες τους δεν μπορεί να τους ηρεμήσει. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Λιάγκας τα «χώνει» άσχημα στη σύζυγό του κι εκείνη αποσβολωμένη κάθεται και τον κοιτάζει. Το κορίτσι που μπήκε ανάμεσά τους τούς έχει σπείρει τον πανικό… Η Φαίη ζητά εξηγήσεις και δεν έχει περάσει μία μέρα που οι άγριες κόντρες να μην είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

Η «πέτρα του σκανδάλου» δεν είναι άλλη από την κοπέλα που εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή «Το Πρωινό» ως μοντέλο για να παρουσιαστεί (πάνω της) το θέμα της… αποτρίχωσης. Ένα θέμα που σίγουρα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, τόσο από τον κόσμο με τα σχόλιά του στα social media όσο και από τους τηλεκριτικούς. Αυτά είδε ο Λιάγκας και έγινε έξω φρενών. Δεν του αρέσει αυτή η θεματολογία και το έχει πει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές. Βλέπει και τη Φαίη με τη Σάσα να έχουν κάνει… κόμμα κι αυτό τον βγάζει εκτός εαυτού.
Εκνευρισμένος
Όλα όσα άκουσε ο Λιάγκας και η Σκορδά για το όλο θέαμα που παρουσιάζουν στην τηλεόραση ήταν κάτι που ο κεντρικός παρουσιαστής δεν μπορούσε να το αφήσει να πέσει κάτω. Το ξανθό μοντέλο, άθελά του, τους έκανε άνω κάτω και πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει. Πολλές φορές παρακολουθούμε τον Λιάγκα να μη συμφωνεί με τα θέματα που παρουσιάζονται στην εκπομπή και γι’ αυτόν το λόγο προτιμά να αποχωρεί εκνευρισμένος από το πάνελ, να κάθεται πίσω στον καναπέ και απλώς να παρακολουθεί. Έτσι αντιδρά σε όλο αυτό που γίνεται.
Η Φαίη φανερά ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του συζύγου της προσπαθεί να κρατήσει μια πιο ψύχραιμη στάση, αλλά μερικές φορές δεν αντέχει και ξεσπά. Χαρακτηριστική ήταν απάντησή της την περασμένη εβδομάδα όταν ο Λιάγκας αποχώρησε και πάλι έξω φρενών από το πάνελ: «Τώρα αυτό που κάνεις είναι μαγκιά;», του είπε κι εκείνος θέλησε να μείνει σιωπηλός και να φύγει.

Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα αλλάξει κάτι στην εκπομπή ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λιάγκας δεν αντέχει άλλο το «κράξιμο» που πέφτει απ’ όλους για το trash ύφος του πρωινού και έχει σκοπό να πάρει μέτρα… Θα περάσουν όμως;
 athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου