Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΕΕΙ "ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2016"!

ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ
Ολική ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό καταδεικνύουν τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας της ιστοσελίδας «Zougla.gr» που δημοσιοποιήθηκε αργά χθες τη νύχτα. 
Βάσει της τάσης του εκλογικού σώματος επέρχεται ριζική αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να αυξάνονται ραγδαία και να περνάει στην πρώτη θέση όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, τον ΣΥΡΙΖΑ να έρχεται πρώτος όσον αφορά την παράσταση νίκης και τον Αντώνη Σαμαρά να συγκεντρώνει την προτίμηση των πολιτών (εν συγκρίσει με τον Τσίπρα) όσον αφορά την καταλληλότητα για πρωθυπουργός.
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου έρχεται η μεγάλη ανατροπή. Η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται πρώτο κόμμα με ποσοστό 22,6%. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,2% και η ΝΔ τρίτη με μόλις 16,7%. Ακολουθούν, Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΚΚΕ με 4,9%, το ΠΑΣΟΚ με 4,5%, ενώ η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται εκτός Βουλής με ποσοστό της τάξης του 1,1%.
Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων και με την αδιευκρίνιστη ψήφο στο 14,9% τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής: Χρυσή Αυγή 26,6%, ΣΥΡΙΖΑ 22,6%, Νέα Δημοκρατία 19,6% , Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΚΚΕ 5,8%.
Η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής που ενορχήστρωσε η κυβέρνηση με αποκορύφωμα η φυλάκιση της ηγεσίας της με ένα σαθρό κατηγορητήριο όχι μόνο της γυρνάει "μπούμερανγκ" αλλά εκτινάσσει τα ποσοστά του Λαικού Συνδέσμου που "χτυπάει" πρωτιά. Όσοι πίστεψαν πώς η Χ.Α. είναι τελειωμένη έκαναν λάθος και φαίνεται πώς θα βρεθούν προ μεγάλης εκπλήξεως.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου