Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΜΟΝΟ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ!

 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΜΕΥΟΥΝ!
Μόνο η Αφρικανική Ελλάδα, η χώρα που κατά λάθος έγινε πάνω από την Αφρικανική Σαχάρα επειδή προφανώς ξεγελάσαμε και τον ίδιο το Θεό , θα μείνουμε στο μνημόνιο,υπόδουλοι και ξευτίλες όπως πάντα.

Καλα να πάθουμε εφόσον εμείς οι ιδιοι τελικά φταίμε.Αν δεν φταίγαμε θα είχαμε βγει στους δρόμους, αν δεν φταίγαμε δεν θα ψηφίζαμε αυτούς τους γελοίους που κάθε φορά ψηφίζουμε, αν δεν φταίγαμε δεν θα πλήρωνε κανείς από εμάς τους δυσβάσταχτους φόρους,εφορία,πρόστιμα επί προστίμων ,χαράτσια ,αν δεν φταίγαμε θα συγκεντρωνόμασταν 2000000 κόσμου κάτω απο τα γραφεία της ΔΕΗ ,αν δεν φταίγαμε δεν θα κάναμε όλα αυτά και πολλά άλλα που δυστυχώς ΔΕΝ κάνουμε.
Είμαστε όλοι " κουραδόμαγκες " , πουλάμε θεωρία και εγώ μαζί , πουλάμε ανάλυση και πολιτική ανάλυση ειδικότερα, πουλάμε μαγκιά και τελικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο κάνουμε μεταβολή, κατεβάζουμε ουρά και σκέλια και ποτέ δεν προχωρούμε στη πράξη που χρειάζεται τελικά ο τόπος και εμείς.
Κουραδόμαγκες λοιπόν είμαστε όλοι μας .
Λέμε,λέμε,λέμε,λέμε,λέμε .....γράφουμε,γράφουμε,γράφουμε ,γράφουμε όλοι σωστά πράγματα ,αυτονόητα και στο τέλος δεν κάνουμε τίποτα.
Όλοι στο κόλπο, Σύριζα,Πασόκ, ΝΔ, ανεξάρτητοι, μεμονομένοι, κομμουνιστές και ο καθε πικραμένος εκτός της Χρυσής αυγής που ναι μεν φωνάζει αλλά που τελικά δεν υπάρχει αποτέλεσμα.
Ολοι μας δουλεύουν, κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ακόμα και τα κανάλια που υποτίθεται το "παίζουν" αντιμνημονιακά όπως το Extra channel,το Etv, το Kontra channel και κάτι άλλα μικρά ή μικρότερα, στο τέλος ανακυκλώνουν τους ίδιους και τους ίδιους , τα ίδια και τα ίδια πράγματα ενώ φέρνουν καλεσμένους χτυπώντας "κάρτα" κάθε φορά που λένε τα ίδια και τα ίδια πράγματα ενώ το παίζουν όλοι αντιμνημονιακοί ,ψηφίζοντας κάθε φορά το μνημόνιο και φοβούμενοι τον ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ Σύριζα και άρα καλύτερη η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Το έχω πει από τότε που τελείωσαν οι γραφικές συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα το 2011.
Δεν υπάρχει σχέδιο πολιτικής διακυβέρνησης ,δεν υπάρχει ηγέτης, δεν υπάρχουν πολίτες με (συγνώμη) όρχεις , δεν υπάρχουν στρατιωτικοί επίσης με όρχεις , δεν υπάρχει πολιτικός επίσης με όρχεις ! Άρα όλα που γίνονται είναι trans.

Τέλος.

Σχόλιο αναγνώστη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου