Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΣΥΝΕΘΛΙΨΕ ΣΚΥΛΟ!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΛΙΒΗ ΣΚΥΛΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Με περισσή  οργή  αλλά και θλίψη  για την κατάντια  του ανθρώπινου είδους ενημερωθήκαμε  ότι  οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Πατρών,  έτσι για πλάκα, δολοφόνησε με δόλο ένα σκυλί, το οποίο  κάποιοι επίσης  αχρείοι  και δολοφόνοι είχαν πετάξει  μέσα σε κάδο σκουπιδιών.
Παρά τις εκκλήσεις  και του ίδιου  του  δυστυχούς ζώου αλλά  και περιοίκων ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ οδηγός και οι συνάδελφοί του ,παίζοντας με την ίδια την ζωή , σκέπασαν  με απορρίμματα το  ζώο  και έβαλαν μπροστά τα  μηχανήματα , τα οποία  και συνέθλιψαν  το άμοιρο  ζώο.

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία  ζητά την παραδειγματική  τιμωρία αυτών των υπάνθρωπων όντων τόσο από τα πειθαρχικά όργανα  του Δήμου όσο και από την Ελληνική  δικαιοσύνη , η οποία  θα πρέπει να τους επιβάλλει  την ανωτέρα των ποινών, ήτοι 5 έτη ποινή  φυλάκισης  χωρίς αναστολή λόγω  του ιδιαίτερα  ειδεχθούς του εγκλήματος καθώς και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Σαν πολίτες αυτής της χώρας  αναμένουμε  οι αρμόδιες αστυνομικές, δημοτικές και εισαγγελικές αρχές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων  και στην συγκεκριμένη περίπτωση  στο αποκρουστικό αυτό  έγκλημα  και να πράξουν το αυτονόητο. Η αφαίρεση μιας ζωής από οποιαδήποτε έμβιο ον είναι πράξη εγκληματική και πρέπει  να τιμωρείται χωρίς  ανθρωποκεντρικές αναστολές.
Σε μια  χώρα χειμαζόμενη  από έλλειψη  αξιών και ιδανικών, σε μία χώρα που η έννοια της ζωής έχει χάσει  την σημασία της είναι απολύτως αναγκαίο η πολιτική  φιλοσοφία και οι εκπρόσωποι της να προχωρήσουν στον επαναπροσδιορισμό της έννοιας άνθρωπος και στην σχέση αυτού με την υπόλοιπη Ζωή αυτού του πλανήτη , διότι κοινώς « το παρακάναμε».

Οφείλουν οι αρχές να κάνουν το παν  για την ΣΥΛΛΗΨΗ  ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ.

 Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και η
Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 115  Ζωοφιλικών Σωματείων


Η είδηση για την συνθλιβή του σκύλου δημοσιεύτηκε στο dete.gr
Iδού:

Απίστευτο περιστατικό στο Καστρίτσι! Σύμφωνα με καταγγελίες, σήμερα το πρωί το απορριμματοφόρο ΚΗΗ 4856 πήρε μαζί με τα σκουπίδια και ένα ζωντανό σκυλί που βρισκόταν περιέργως μέσα στον κάδο απορριμμάτων. Οι γονείς και οι μαθητές κοντινού σχολείου που είδαν το ζώο να βγάζει το κεφάλι του από τον κάδο του απορριμματοφόρου άρχισαν να φωνάζουν στους οδηγούς αλλά αυτοί δεν σταμάτησαν. Η καταγγελία αναφέρει πως οι υπάλληλοι του απορριμματοφόρου είχαν δει το ζώο. Οι γονείς τους φώναζαν και τους παρακαλούσαν να το κατεβάσουν. Μάλιστα ο υπάλληλος του Δήμου άρχισε να... μιλά με το ζώο και του έλεγε να κατέβει μόνο του! "Δεν κατεβαίνεις; τώρα θα δεις" του είπε και αμέσως μετά άδειασε και τον επόμενο κάδο κι έβαλε μπροστά το μηχάνημα. Οι γονείς άκουσαν το ζώο να ουρλιάζει, το είχαν λιώσει. Ο υπάλληλος ισχυρίστηκε πως το ζώο ηταν άρρωστο! Σημερα το μεσημέρι ο Αχαϊκός Σύλλογος Μέριμνας Ζώων θα καταθέσει μήνυση κατά των υπαλλήλων και παντός υπευθύνου.
EΔΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
O Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς,  αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την καταγγελία που αφορά την εκτέλεση σκύλου από υπαλλήλους του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, εξέφρασε την οργή του για το καταγγελλόμενο γεγονός και ζήτησε άμεσα να κληθεί σε απολογία το συνεργείο του απορριμματοφόρου και στη συνέχεια να διενεργηθεί τάχιστα  ΕΔΕ, προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι. 




1 σχόλιο:

  1. myniste tous an boreite.den yparxei megaliteri eglimatiki pra3h apo auth .to na skotwneus auto pou se ebistevetai ti zwh tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή