Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΣΠΑΕΙ Ο ΚΟΥΪΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝΕΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΝΔ;

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζονται με τους τουρκόφωνους στη Θράκη, υπερασπίζονται τη δραχμή και κατηγορούμενους για τρομοκρατία, υποστήριξε ο Τ. Κουίκ στη συζήτηση για την πρόταση μομφής στη Βουλή.

Απρόσμενα επιθετική κατά του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η ομιλία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, που με όσα είπε ουσιαστικά διαχώρισε τη θέση του από την γραμμή του κόμματος του.
Ο κ. Κουίκ χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ ως το πιο συστημικό κόμμα της Βουλής και υποστήριξε ότι θέλει να ρίξει την κυβέρνηση χωρίς να έχει πρόγραμμα για να κυβερνήσει
Ο Τ. Κουίκ κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ πως:
- Στελέχη του φωτογραφίζονται με τους τουρκόφωνους στη Θράκη
- Τα στελέχη του τρέχουν να υπερασπιστούν όσους κατηγορούνται για φθορά ξένης περιουσίας ή για να μην αναφέρω, όπως είπε, για τρομοκρατία
- Υπάρχει η συνιστώσα της δραχμής
Ο κ. Κουίκ χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ ως το πιο συστημικό κόμμα της Βουλής και υποστήριξε ότι θέλει να ρίξει την κυβέρνηση χωρίς να έχει πρόγραμμα για να κυβερνήσει.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα γίνουν ποτέ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε ότι θα δώσει θετική ψήφο στην πρόταση μόνο γιατί θεωρεί πως πρέπει να πάμε σε εκλογές προκειμένου να σχηματιστεί μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας και εθνικού σκοπού και όχι για τους λόγους που εκθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κάποιοι πάντως εδώ και καιρό που λένε ότι ο Τέρεςν Κουίκ στήνει γέφυρα με τη ΝΔ έτσι ώστε σε επόμενες εκλογέςνα μεταπηδήσει σε αυτή, αισθάνoνται δικαωμένοι μετά από τις δηλώσεις αυτές του βουλευτή των ΑΝΕΛ. 
Μάλλον όμως δεν πρέπει να αιsθάνοτναι τόσο δικαωμένοι μια και ο Τ. Κουίκ θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ γιατί θεωρεί ότι η κυβέρνηση πρέπει να πέσει και να υπάρξει νεα κυβέrνηση εθνικής σωτηρίας.
με πληροφορίες από newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου