Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΤΑΡΙΦΑ!!! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΜΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ!


Ελεύθερος ο Καρχιμάκης μετά την απολογία στον ανακριτή



Ταρίφα από 1 εκατομμύριο ευρώ και πάνω θα πρέπει να καταβάλουν για να αφήνονται ελεύθεροι με εγγύηση όσοι κατηγορούμενοι μεγαλοσχήμονες περνούν το σκαλί του Εισαγγελέα! Έτσι έγινε και με τον κ. Καρχιμάκη, μετά τον Κοντομηνά που έσπασε όλα τα ρεκόρ με 5 εκατομμύρια ευρώ εγγύηση! Όλοι έχουν στις Τράπεζες τα εκατομμύρια σαν στραγάλια! Είναι όλοι αυτοί είναι που ανέλαβαν εργολαβικά να μας σώσουν!!! Και να διακηρύσσουν την εντιμότητά τους. Μάλιατα για την εντιμότητα του συγκεκριμένου κυρίου κατέθεσαν εκτός από τους πρώην υπουργούς Μ. Ρέππα και Φ. Πετσάλνικο και ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης!!! Μπράβο Κώστα, καλά έκανες και στήριξες τον φίλο σου!  Οι φίλοι για τις δύσκολες στιγμές είναι. 
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Μιχάλη Καρχιμάκη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε παραβίαση μυστικών της πολιτείας. Πρέπει όμως να διευκρινιστεί για να μην αδικούμε τον κ. Καρχιμάκη ότι το ύψος της εγγύησης θεωρείται πρωτοφανές με δεδομένη την οικονομική κατάσταση του βουλευτή, όπως προκύπτει και από το πόθεν έσχες. Γι΄αυτό τον λόγο μάλλον θα προσβληθεί εντός της χρονικής προθεσμίας ενός μηνός που θέτει ο νομοθέτης για την καταβολή της εγγύησης.
Όπως σημειώνει το matrix24.gr, αφορμή για την άσκηση της δίωξης αποτέλεσε αναφορά που κατέθεσε τον Απρίλιο του 2013 μια υπάλληλος της ΕΥΠ ισχυριζόμενη ότι άλλοι συνάδελφοί της ενημέρωναν τον κ. Καρχιμάκη για απόρρητα έγγραφα που έφταναν μόνο στον πρωθυπουργό και σε αρμόδιους υπουργούς. Στην  απολογία του ο Μ. Καρχιμάκης αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι είναι απόρροια εσωτερικής διαμάχης στο χώρο της ΕΥΠ με στόχο να προσφερθεί κάλυψη σε στέλεχος της υπηρεσίας που έχει ήδη ανοιχτούς λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες στο υπόμνημά του υποστηρίζει ακόμη ότι όλα τα χρόνια της θητείας του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο υπερασπίστηκε τα εθνικά συμφέροντα. Για την προσωπικότητα και το ήθος του Μ. Καρχιμάκη κατέθεσαν στον ανακριτή οι 
Δήλωση Καρχιμάκη: Από την πλευρά του Μιχάλη  Καρχιμάκη, μετά από την εξέλιξη αυτή, δήλωσε: «Η κατηγορία δεν αντιστοιχεί στο πρόσωπο μου και στην πάγια δράση και συμπεριφορά μου χάριν και υπέρ του εθνικου και δημοσίου συμφέροντος. Κυρίως όμως δεν αναλογεί στο υλικό της  δικογραφίας. Ως εκ τούτου είμαι απολύτως βέβαιος οτι η δικαιοσυνη στο πλαίσιο της θεσμικής της λειτουργίας θα απολήξει  στην αναγνώριση της αθωότητας μου. Ασφαλώς δεν κατεβλήθη η εγγύηση του 1.000.000 ευρώ, δεδομένου άλλωστε ότι δεν το επιτρέπουν τα ισχνά οικονομικά μου».

1 σχόλιο: