Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

Όσο δεν εννοούν να βάλουν μυαλό στην ΕΠΟ και όσο η αλαζονεία τους παραφουσκώνει τα μυαλά, εμείς θα είμαστε εδώ να τους κράζουμε! Το γνήσιο σήμα της εθνικής μας ομάδας είναι αυτό που βλέπετε αριστερά σας, η ΕΠΟ όμως επιμένει  να έχει στο στήθος των παικτών το σήμα-γιαλαντζί σαν και αυτό που φοράει ο Καραγκούνης! Το ίδιο έκαναν και στην εθνική ομάδα των Κ21! Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν τελικά θετικό για την ομάδα μας η οποία αν και με εννέα παίκτες στο γήπεδο από το 25' και πίσω στο σκορ από το 11', κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Τουρκίας στο ΔΑΚ Κατερίνης μπροστά σε 4000 κόσμο που παραληρούσε στις κερκίδες. Ο αγώνας έγινε την Τετάρτη 5 Μαρτίου το μεσημέρι...

Αναγνώστης μας σημειώνει για το θέμα: "Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων των Κ21 μπορεί να απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013/15, με φόντο την συμμετοχή τους στην τελική φάση της διοργάνωσης όμως φορούν τις εμφανίσεις με το μαϊμουδένιο ψευτοεθνόσημο με την ψεύτικη σημαία της ΕΠΟ. Η ΕΠΟ φρόντισε και εκεί να δείξει την αλαζονική ξεροκεφαλιά της, την μαϊμουδιά της!



Στις εξέδρες πίσω στο βάθος αριστερά φρόντισε και εκεί η ΕΠΟ να βάλει τις μαϊμουδένιες ψεύτικες σημαίες της αποδεικνύοντας ότι επιμένουν αυτοδιοικητικά αλαζονικά και να κάνουν ότι τους αρέσει, να είναι υπεράνω χωρίς να υπολογίζουν κανέναν! Αυτοί είναι στην ΕΠΟ: Είναι επικίνδυνοι και δεν έχουν καμία σχέση με Ελλάδα και είναι μια επικίνδυνη προέκταση της "εγκληματικής οργάνωσης" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ"!

Δείτε λοιπόν ποια είναι η αλαζονεία στην ΕΠΟ. Από τότε που πήραμε στο τηλέφωνο και μιλήσαμε με τον εκπρόσωπο τύπου κ. Κορκόδειλο και μας δήλωσε ότι "το σήμα δεν αλλάζει και δεν έχουμε να σας απαντήσουμε κάτι άλλο" τσίτωσαν τα πόδια και το σήμα-μαϊμού το βάζουν παντού, ακόμη και στις κερκίδες! 
Θα σας ξεμπροστάζουμε κύριοι της ΕΠΟ εσάς και τα καμώματά σας. 
Το γνήσιο-αυθεντικό σήμα της εθνικής με την ελληνική σημαία είναι αυτό κάτω από την εθνική ελπίδων.  

5 σχόλια:

  1. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ...

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΑ, ΤΟ ΣΗΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

    ΟΣΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό άρθρο αλήθειας που πονά την ΕΠΟ και ανταποκρίνεται στην ελληνική πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΣΑΝ ΤΗΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή πήγαινα στα χρόνια της εθνικής ομάδας που ήταν πρόεδρος ο Βασίλης Γκαφκάτσης με τον Ρεχάγκελ προπονητή θα πω μια αλήθεια που θα πονέσει την τωρινή ΕΠΟ του Γιώργου Σαρρή...

    Όταν επαίζε η εθνική ομάδα κάθε παιχνίδι στις θέσεις των Ελλήνων φιλάθλων τους περιμέναν φανέλες, έντυπα και ελληνικές σημαίες! Μπορεί ο Γκαγκάτσης να ήταν μούτρο και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, αλλά ελληνικές σημαίες υπήρχαν στις εξέδρες! Δεν υπήρχαν ψευτικες σημαίες μαϊμού γιατί ο Γκαγκάτσης δεν άφηνε να υπάρχουν τέτοιου έιδους μαϊμουδιές! Αν ήθελε ο ΓκαΓκάτσης θα άλλαζε και το σήμα-μαϊμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με αυτή την φωτογραφία μόνο, αν υπήρχε σοβαρός εισαγγελέας θα είχε ξηλώσει το ψεύτικο σήμα από τις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας που είναι το σήμα-μαϊμού που προσβάλλει όλους τους Έλληνες και θα έβαζε το γνήσιο εθνόσημο με την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ στο μπλογκ, δεν θα επέτρεπε να υψώνουν τις ψεύτικες μαϊμουδένιες σημαίες στα γήπεδα και θα είχε ξηλώσει όλους στην ΕΠΟ αμέσως και θα τους είχε στείλει σπίτια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή