Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ! Η ΛΙΣΤΑ-ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012

AIMA
Έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο η γενοκτονία που πραγματοποιείται εναντίον των Ελλήνων από αλλοδαπούς σε αυτόν τον τόπο της πλήρους ασυδοσίας και της μόνιμης αφασίας. Ακόμη ένα θύμα προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο των δολοφονημένων Ελλήνων ιδιαίτερα ηλικιωμένων ατόμων από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες».
Ένας 75χρονος πρώην μηχανικός του ΠΝ βρέθηκε στραγγαλισμένος από γείτονες στο Πόρτο Ράφτη όπου και διέμενε μόνος. Συμφώνα με μαρτυρίες γειτόνων ο 75χρονος έκανε εργασίες στο σπίτι και έδινε δουλειά τακτικά σε αλβανούς εργάτες.
Και με αυτή τη δολοφονία οι Έλληνες δολοφονημένοι από αλλοδαπούς έχουν φτάσει τους 40 μέσα στο 2012. Πιθανότατα είναι πολλοί παραπάνω, αυτά όμως τα στοιχεία είναι που έχουμε κατορθώσει να συλλέξουμε καθώς η ΕΛΑΣ δεν δίνει στοιχεία αποκλειστικά για ανθρωποκτονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς παρά μόνο συγκεντρωτικά.
Το καρκίνωμα που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία από τους λαθρο που κατά εκατομμύρια έχουν κατακλύσει την κατ΄ ευφημισμό αυτή χώρα δυστυχώς μεγαλώνει ημέρα με την ημέρα. Ανήμπορη, αιφνιδιασμένη και χωρίς δύναμη να αντιδράσει περιμένει υπομονετικά τη μοίρα της, στα χέρια των δολοφόνων της. Ποτέ άλλοτε ο ελληνικός λαός δεν είχε περιέλθει σε μια τέτοια πρωτοφανή αδράνεια και ύπνωση βλέποντας την πατρίδα του αλλά και τον ίδιο να κατακρεουργείται έτσι απλά από τους πλιατσικολόγους και δολοφόνους των Βαλκανίων και του Καυκάσου και να μην αντιδρά.
Και δυστυχώς έπεται συνέχεια...
Πιο αναλυτικά η «μαύρη λίστα» με τους Έλληνες δολοφονημένους από τους λαθορεισβολείς έχει ως εξής:
13 Ιανουαρίου
Ρέθυμνο: 74χρονη γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη αφού είχε πρώτα βιαστεί. Δράστες Ρουμάνος και κάτοικος Ρεθύμνου
19 Ιανουαρίου
Λαγκαδάς: Δολοφονία 17χρονου Πομάκου και 16χρονης Βορειοηπειρώτισσας από 5 αλλοδαπούς γύφτους μουσουλμάνους.
23 Ιανουαρίου
Αυλίδα: 67χρονος Έλληνας δολοφονείται από αλβανούς μαφιόζους με Καλάσνικοφ
23 Ιανουαρίου
Σχηματάρι. Έλληνας 57χρονος οδηγός ταξί βρίσκεται νεκρός μέσα στο όχημά του με αναμμένη τη μηχανή, σε αγροτικό δρόμο κοντά στην εθνική οδό. Το θύμα έφερε τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι. Δράστης ρουμάνος.
24 Ιανουαρίου
Βούρβουρα Αρκαδίας: 77χρονος δολοφονείται από τέσσερις αλβανούς, «οικονομικούς μετανάστες»
13 Φεβρουαρίου
Κρηνίδα Σερρών: Δολοφονία 72χρονου με στραγγαλισμό από Βούλγαρο
2 Μαρτίου
Ιωάννινα: Ηλικιωμένος βρίσκεται νεκρός στο σπίτι του στην Δημόκορης Πωγωνίου Ιωαννίνων. Οι δράστες πιθανόν έχουν διαφύγει στην «φίλη» χώρα Αλβανία
10 Μαρτίου
Κοζάνη: 50χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ βρίσκεται δολοφονημένος. Δράστες δύο «οικονομικοί μετανάστες»-λαθροεισβολείς: αλβανός 29 ετών, ρουμάνα 49 ετών
28 Μαρτίου
Άγιος Στέφανος Αττική: 45χρονος πεθαίνει στο σπίτι του από καρδιακή προσβολή ύστερα από την επίθεση τριών ληστών. Οι αλλοδαποί δράστες δεν έχουν συλληφθεί.
17 Μαρτίου
Άραχθος Ιωάννινα: Έλληνας βιοπαλαιστής ο Αστέριος Γιοβανούδης οδηγός φορτηγού 36 ετών βρίσκεται δολοφονημένος κοντά στη γέφυρα του Αράχθου. Πρόκειται περί απαγωγής και δολοφονίας.
22 Μαρτίου
Ηράκλειο: Δολοφονία αφού είχε προηγηθεί βιασμός της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη στο χωρίο Επισκοπή Πεδιάδος στο Ηράκλειο. Δράστες δύο κτήνη από τη Ρουμανία πατέρας και γιός 45 και 18 ετών. Να σημειωθεί ότι στην απολογία τους εμφανίστηκαν εντελώς ψυχροί και αμετανόητοι.
24 Μαρτίου
Βόλος: Δολοφονία 84χρονης στο χωριό Ανάβρα του Αλμυρού στο Βόλο. Οι δράστες, αλλοδαποί κατά την Αστυνομία διαφεύγουν.
26 Μαρτίου
Λαγκαδάς: Δολοφονία 78χρονου στο στον οικισμό Μεσόκωμο Ζαγκλιβερίου. «Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από αλλοδαπούς
16 Απριλίου
Γρεβενά: Δολοφονία 78 λαχειοπώλη στο Καρπερό Γρεβενών: Δολοφόνος αλβανός
20 Απριλίου
Ηλεία: Δολοφονία 84χρονου στο δήμο Ζαχάρως. Το θύμα είχε βασανιστεί από τα αλβανικά κτήνη που συνέλαβε η αστυνομία. Ο άτυχος ηλικιωμένος ξυλοκοπήθηκε αλύπητα ενώ ήταν ημίγυμνος, φιμωμένος και με τα πόδια δεμένα, με αποτέλεσμα να υποστεί έμφραγμα από τον τρόμο και τα χτυπήματα!
Να σημειωθεί πως δεν είχε καμία επαγγελματική σχέση με τα κτήνη αυτά (48 και 28 ετών), αντίθετα οι ίδιοι είπαν πως απλά είχαν ακούσει ότι είχε λεφτά στο σπίτι του.
23 Απριλίου
Αιτωλοακαρνανία: Δολοφονία 49χρονου Έλληνα από 44χρονο αλβανό στα Αλώνια Ματαράγκας Αιτωλοακαρνανίας
2 Μαΐου
Ιωάννινα: Δολοφονία της 67χρονης Καίτης Δούβλη. Οι δολοφόνοι, πέντε γεωργιανά κτήνη (τέσσερις άνδρες μια γυναίκα) βασάνισαν πρώτα και στη συνέχεια σκότωσαν την άτυχη γυναίκα.
19 Μαΐου
Πάτρα: Δολοφονία Θανάση Λαζανά από Αφγανούς
27 Μαΐου
Πήλιο: Δολοφονία 81χρονης με σκοπό τη ληστεία στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου. Οι δολοφόνοι της προκάλεσαν σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που οδήγησαν στο θάνατο της άτυχης γυναίκας.
Στην προηγούμενη αναφορά μας δεν είχαμε τα νεότερα στοιχεία.
Γράφαμε τότε: «Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από λαθραίους εισβολείς
Τελικά και όπως προέκυψε δολοφόνος ήταν ένας (μεγάλη έκπληξη) 55χρονος αλβανός.
Ιδού και το σχετικό δελτίο Τύπου:
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός 55χρονου Αλβανού εξέδωσαν οι αρχές, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία, καθώς φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας 81χρονης στις 27 Μαΐου, στον Άγιο Λαυρέντιο Μαγνησίας.
2 Ιουνίου
Καισαριανή: Δολοφονία 30χρονου και σοβαρός τραυματισμός του αδελφού του από συμμορία με Καλάσνικοφ. Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται αλλοδαπούς από πρώην σοβιετική δημοκρατία.
3 Ιουνίου
Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται 74χρονος που δέχθηκε επίθεση αλβανών λαθροεισβολέων στο σπίτι του στο Νέο Κρίκελο
4 Ιουνίου
Καβάλα: Δολοφονία 77χρονου ύστερα από ειδεχθή βασανισμό. «Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από λαθραίους εισβολείς
13 Ιουνίου
Ρέντη: Δολοφονία του Σπύρου Πουκαμισά από αγνώστους με σκοπό τη ληστεία, η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για άτομα από την πρώην ΕΣΣΔ
18 Ιουνίου
Κορινθία: Τέσσερα άτομα γύρω στις 03:30 με 04:00 τα ξημερώματα, στον Πύργο Κορινθίας, αφού μπήκαν σε σπίτι που διέμενε ένας 82χρονος, μαζί με την 92χρονη σύζυγό του και την 61χρονη κόρη τους, τραυμάτισαν τον ηλικιωμένο άνδρα χτυπώντας τον με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου, το οποίο βρήκαν και πήραν από το σπίτι, ενώ παράλληλα χτύπησαν και τραυμάτισαν την 92χρονη σύζυγό του. Ο 82χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
Συνελήφθηααν τρεις αλβανοί για τη δολοφονία του.
18 Ιουνίου
Θέρμη, Θεσσαλονίκη: Νεκρός 60χρονος από άγνωστους
21 Ιουνίου
Ρόδος Άγρια δολοφονημένη 61χρονη
21 Ιουνίου
Κομοτηνή: Δολοφονημένη 84χρονη από αγνώστους στο σπίτι της.
28 Ιουνίου
Παγκράτι: Δολοφονία 82χρονου από λαθροέποικους.
Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στην αστυνομία για δύο αλλοδαπούς που έφυγαν τρέχοντας από το σημείο του εγκλήματος αλλά αυτοί παραμένουν ασύλληπτοι. Πιθανότατα σήμερα θα τηρούν όλες τις περίφημες "νόμιμες" προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα.
10 Ιουλίου
Φιλοθέη: Δολοφονία 68χρονης. Ο δολοφόνος γεωργιανός.
14 Ιουλίου
Άγιος Παντελεήμονας: Δολοφονία 81χρονου. Πιθανότερος δράστης η αλλοδαπή γυναίκα που εργαζόταν στο σπίτι του από δημοκρατία της πρώην σοβιετίας
1η Αυγούστου
Νίκαια: Δολοφονία 53χρονου. Ο 53χρονος βρέθηκε από τα αδέρφια του νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα το μεσημέρι της 1ης Αυγούστου στο ισόγειο διαμέρισμά του στην οδό Βοσπόρου 33, στη Νίκαια.
22 Αυγούστου
Γέρακας, Δολοφονία 79χρονης στο σπίτι της στη συμβολή των οδών Γαργηττού και Χίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άτυχη ηλικιωμένη έχει δολοφονηθεί άγρια, ενώ το σπίτι της είναι άνω-κάτω, πράγμα που σημαίνει ότι το κίνητρο των ληστών ήταν η ληστεία.
Δολοφόνοι σπείρα τσιγγάνων.
27 Αυγούστου
Μαρούσι. Δολοφονία 79χρονης στο σπίτι της. Η 77χρονη βρέθηκε στο δωμάτιο της νεκρή και φιμωμένη από ένα γείτονα ενώ η πόρτα του σπιτιού της ήταν ανοιχτή.
31 Αυγούστου
Λακωνία. Ανακάλυψη νεκρού 76χρονου Έλληνα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στο σπίτι του στο Λογκανίκο Λακωνίας. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε φιμωμένος και δεμένος.
6 Σεπτεμβρίου
Άγιος Παντελεήμονας. Θάνατος ηλικιωμένου από εγκληματική πράξη.. Βρέθηκε νεκρός στο δρόμο στην οδό Μιχαήλ Βόδα 213, μεταξύ Αγίου Παντελεήμονα και Αγίου Νικολάου. Το θάνατός του προήλθε από στραγγαλισμό.
13 Σεπτεμβρίου
Καμίνια. Δολοφονία ηλικιωμένου ζεύγους. Συγκεκριμένα, στις 15:25 το μεσημέρι στην οδό Καλλέργη 38 βρέθηκε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου νεκρός, τραυματισμένος θανάσιμα από αιχμηρό αντικείμενο ένας 63χρονος Αιγύπτιος.
Την ίδια ώρα σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου βρέθηκε άγρια δολοφονημένη και η 60χρονη Ελληνίδα σύζυγός του.
4 Οκτωβρίου
Χαλάνδρι.
Δολοφονία 71 χρονης γυναίκας –με τη μέθοδο της ασφυξίας- μπροστά στα μάτια του 85χρονου συζύγου της. Η ύποπτη οικιακή βοηθός ανατολικής προέλευσης μαζί με δύο συνεργούς της έχουν διαφύγει από τη χώρα.
10 Οκτωβρίου
Βύρωνας
Άνδρας 52 ετών βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του, στο πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Νεάρχου 50 στον Βύρωνα. Τα χέρια και τα πόδια του ήταν δεμένα και σύμφωνα με πληροφορίες το κεφάλι του σκεπασμένο δείγμα αλβανών δολοφόνων. .
2 Δεκεμβρίου
Ν. Ηράκλειο
Mαρτυρικό θάνατο βρήκε μια 74χρονη γυναίκα που έμενε μόνη της σε πολυκατοικία, στο Νέο Ηράκλειο. Οι ληστές μπήκαν στο διαμέρισμά της και αφού της έδεσαν τα χέρια πισθάγκωνα, της φίμωσαν το στόμα με πανιά.
Στη συνέχεια έκανα άνω κάτω το διαμέρισμα της προκειμένου να βρουν χρήματα και κοσμήματα. Φεύγοντας ωστόσο οι ληστές άφησαν φιμωμένη την άτυχη γυναίκα η οποία ξεψύχησε λόγω ασφυξίας.
13 Δεκεμβρίου
Πόρτο Ράφτη
Νεκρός 75χρονος από στραγγαλισμό.
Επιπλέον οι αρχές ασφαλείας συνέλαβαν ένα ακόμη αλβανό υπεύθυνο για τη δολοφονία του κοσμηματοπώλη Γιώργου Αλεξόπουλου το Μάιο του 2011 στη Λυκόβρυση Αττικής.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου