Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

"ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ. ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙ..."


Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ "ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ"

kammenos
Ανακοίνωση μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, εκδόθηκε από τους ΑΝ.ΕΛ στην οποία αναφέρεται: «Οι μάσκες έπεσαν. Οι δήθεν "διαφωνούντες" και αποχωρούντες, δια στόματος Δ. Σταμάτη, εκλιπαρούν για την μεγαλοψυχία και τη μεγαλοσύνη του Αντώνη Σαμαρά και φαντασιώνονται τον μύθο της νέας κεντροδεξιάς, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές τους προθέσεις».
Στην ανακοίνωση προστίθεται φράση του παραιτηθέντος χθες στελέχους του κόμματος, Δημήτρη Σταμάτη, ότι «είναι η ώρα να αποδείξει μεγαλοψυχία και μεγαλοσύνη ο πρωθυπουργός».
Και συνεχίζει η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Ξέχασαν όμως ότι ο ελληνικός λαός έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια "μεγαλοψυχίας" και δεν καταλαβαίνουν πως η κατοχή του μνημονίου έχει σαφή ημερομηνία λήξης. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνομιλούν και κρίνονται μόνο από τον Ελληνικό λαό και όχι από τους εργολάβους νέων τειχών διχασμού, με φθαρμένες ταμπέλες μετεμφυλιακού χαρακτήρα».
Νωρίτερα την Τετάρτη, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν εκείνος που έδωσε το περίφημο non paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον περασμένο Μάιο.
«Κάποιοι ήθελαν να μετατρέψουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες σε κεντροδεξιό κόμμα (...) αυτό δεν πρόκειται να γίνει» τόνισε ο κ. στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Παράλληλα, χαρακτήρισε έκπληξη την παραίτηση του Χρήστου Ζώη, με τον οποίο, όπως είπε, είναι χρόνια οικογενειακοί φίλοι και συνεργάτες και ήταν κάθε μέρα μαζί. Στη συνέχεια της συζήτησης επανέλαβε: «Όσοι αντέχουν, ας μείνουν μαζί μας, οι υπόλοιποι καλό ταξίδι...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου