Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ


samaras8

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ...ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
Τρίτη παραίτηση μετά τους κ.κ. Ζώη και Μανώλη για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.Παραιτήθηκε και ο Δ. Σταμάτης. Ο Σαμαράς είναι βέβαιον ότι βρίσκετα πίσω από όλα αυτά. Χρησιμοποιεί προσφιλή τακτική του. Βλέποντας ότι το κόμμα του φυλορροεί, χτύπησε τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" και βεβαίως στο χεύει να απορροφήσει όλο το κόμμα τουθ Καμμένου σε μια προσπάθειά του να ανατάξει τις δυνάμεις του. Ο Σαμαράς εάν το προσέξετε αρχίζει ήδη να χρησιμοποιεί διαλεκτική "Χρυσής Αυγής". Στόχος του να χτυπήσει και το κόμμα του Μιχαλολιάκου ώστε να ωφεληθεί και από 'κει΄
Η επιστολή παραίτησης του κ. Σταμάτη είναι η εξής:
"Κύριε πρόεδρε,
Για λόγους προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας, μετά τα τελευταία γεγονότα, είμαι υποχρεωμένος να σας υποβάλλω και γραπτά την παραίτηση μου, αφού την υπέβαλλα το πρώτον προφορικά μετά την κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω στον κάθε Έλληνα πολίτη τη σταθερή μου θέση κατά του μνημονίου όπως και των αρχών της μεγάλης Κεντροδεξιάς και της ιδεολογίας του κοινωνικού φιλελευθερισμού.
Θα συνεχίσω τον αγώνα μου ως Έλληνας πολίτης στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης της Ενωμένης Ευρώπης και της Ευρώπης των λαών. Θα συνεχίσω τον αγώνα υπέρ της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, του κοινού νομίσματος και της ευημερίας των λαών.
Θα συνεχίσω τον αγώνα μου κατά των πολιτικών της αλαζονείας και της περιστασιακής μεταμόρφωσης των πολιτικών όπως κάθε φορά τους εξυπηρετεί.
Ευχαριστώ και τιμώ ιδιαίτερα τους Αιτωλοακαρνάνες για την τιμή που αυτοί για τόσα χρόνια μου δώσανε".
Νωρίτερα σήμερα, αποδεκτή έγινε από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, η παραίτηση του εκπροσώπου του κόμματος, Χρήστου Ζώη.
"Η παραίτηση γίνεται αποδεκτή. Ευχαριστώ τον Χρήστο Ζώη για τη συνεισφορά του όλο αυτό τον καιρό. Είναι αλήθεια ότι η πορεία που έχουμε επιλέξει είναι ο δύσκολος και επικίνδυνος για το καθεστώς δρόμος. Εμείς συνεχίζουμε", ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Καμμένος μέσω της σελίδας του κόμματος στο facebook.
Λίγο νωρίτερα, είχε σχολιάσει και την αποχώρηση Μανώλη:
"Η αποστασία ξεκινά πάντα από έμμισθους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. Ανήκει πλέον στη δικαιοδοσία της Δικαιοσύνης. Καλό ταξίδι, είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου