Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ! ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ 65.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!

STRATOSS
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Σχεδόν 65.000 απόστρατοι του Στρατού Ξηράς και αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας υπολογίζουν στο μέρισμα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού
για το δ' τρίμηνο 2012. Όμως, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Το Χωνί" υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο!
Συγκεκειμένα, στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού έγινε πλιάτσικο απ'όπου τοιυς άρπαξαν 145.000 ευρώ! Μεταξύ άλλων, το Ταμείο δάνειζε χρήματα, αλλά... ξεχνούσε να σημειώσει κάπου τα ονόματα των δανειοληπτών!
Επίσης "Το ΧΩΝΙ" έφερε στη δημοσιότητα την απόρρητη έκθεση των Ειδικών Οικονομικών Επιθεωρητών του υπουργείου Εθνικής Αμυνας για το 20ετές πάρτι των 614 εκατ ευρώ: Μεταξύ άλλων, έβαλαν το Ταμείο να παίξει στο ΧΑ τα λεφτά των στρατιωτικών, στην ώρα που η Σοφοκλέους κατέρρεε!
Επίσης, αποκαλύφθηκε ότι έδωσαν «ψίχουλα» στους στρατιωτικούς για να τους «φάνε» την περιουσία: Διένειμαν μέρισμα 131 εκατ. ευρώ που δεν είχαν, ενώ ο νόμος απαγόρευε να δώσουν έστω και ένα ευρώ!
Τέλος, η ίδια εφημερίδα δημοσίευσε 12 φωτογραφίες-φωτιά: τα ακίνητα που ξεπούλησε το Ταμείο: Πήρε 16 δισεκατομμύρια και δεν έμεινε δραχμή!
Οι στρατιωτικοί δεν κινδυνεύουν απλά να χάσουν τα 200-300 ευρώ μέρισμα του δ' τριμήνου, που περιμένουν στις 21 Δεκεμβρίου. Η απειλή είναι ακόμη μεγαλύτερη: Μπορεί να τους ζητήσουν πίσω όλα τα μερίσματα που πήραν την τελευταία διετία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου