Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΘΑΥΜΑ!!! ΘΑΥΜΑ!!!



γράφει ο Θανάσης Αυγουρόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού 

Μετά από  15 μήνες αποκαταστάθηκε η επικίνδυνη λακκούβα!!!
Ποιος είπε πως σήμερα δεν γίνονται θαύματα; Και όμως αγαπητοί συμπολίτες γίνονται!!! Έπρεπε να περάσουν 15 ΜΗΝΕΣ, ΝΑΙ 15 ΜΗΝΕΣ - 5/10/11-6/12/2012 -  να γίνουν δύο σχετικές αναρτήσεις - καταγγελίες στο site indobserver του κ. Βραχιολίδη, μια δημοσίευση στον «Αντίλογο»,  μία δικιά μου παρέμβαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 16/7/2012 και επίσης μια ανάρτηση με τις σχετικές φωτογραφίες σε όλα τα τοπικά sites στις 5/11/2012, για να πάρουν επιτέλους χαμπάρι στη διοίκηση του Δήμου πως, επιβάλλεται να παρέμβουν για να αποκατασταθεί μια επικίνδυνη λακκούβα, σε κεντρικότατο σημείο του Χολαργού, (Αγαμέμνονος & Φανερωμένης).
Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ καμία απολύτως δικαιολογία για την πρωτοφανή καθυστέρηση αποκατάστασης, εκτός από την….. ατυχία που είχε η συγκεκριμένη λακκούβα να βρίσκεται….. στο Χολαργό και όχι σε οποιαδήποτε άλλη Δημοτική Κοινότητα!!!
Επειδή όμως, έστω και αργά, μετράει το αποτέλεσμα, είμαι υποχρεωμένος να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους διοικούντες το Δήμο και ειδικά στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, που υποθέτω πως… κατόπιν ενεργειών του στην ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ κλπ, οργανώθηκε η εξαιρετικά δύσκολη και επίπονη επιχείρηση αποκατάστασης της λακκούβας!!!
                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου