Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ-ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

asthenoforo-krit2i
Ασθενοφόρο τυλίχτηκε στις φλόγες, στην εθνική οδό - Το όχημα ανετράπη και ακολούθησαν τρεις εκρήξεις - Νεκροί ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Δημήτρης Βουρβαχάκης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Βαγγέλης Κελαράκης.
Νεκρός είναι ο διευθυντής του ΕΚΑΒ, Δημήτρης Βουρβαχακης που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε, το πρωί, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τυλίχτηκε στις φλόγες, περίπου στις 08.40 το πρωί. Νεκρός είναι επίσης ο διασώστης του ΕΚΑΒ, εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Β.Κελαράκης.
Πληροφορίες αναφέρουν το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, ενώ κατέληξε να συγκρουστεί με ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου.
Της σύγκρουσης, ακολούθησαν τρεις εκρήξεις από φιάλες οξυγόνου που υπήρχαν μέσα στο ασθενοφόρο... Επί τόπου έσπευσε έτερο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής. Η φωτιά κατασβέστηκε, ενώ πραγματοποιήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού του ασθενοφόρου και του γιατρού.
Τις πρώτες στιγμές του τροχαίου, διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, όμως λίγα πράγματα μπορούσαν να κάνουν για τους εγκλωβισμένους επιβαίνοντες στο όχημα. Οι φλόγες που είχαν τυλίξει το ασθενοφόρο κρατούσαν μακριά τους περαστικούς που σταμάτησαν για να βοηθήσουν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ασθενοφόρο κατεθυνόταν στο Ρέθυμνο για εκπαίδευση.
Κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου