Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Η ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΤΑ 35 ΑΚΙΝΗΤΑ;

rapti-voyli
Τι σόι πόθεν έσχες είναι αυτό που δηλώνουν το έσχες, αλλά όχι το πόθεν; Οι δηλώσεις που υπέβαλλαν για το 2011 πρώην και νυν εθνοπατέρες προκαλούν για ακόμη μια φορά το κοινό αίσθημα. Την ώρα που οι Έλληνες βυθίζονται υπό το βάρος της φτώχειας και της εξοντωτικής φορολογίας, νέοι και παλιοί πολιτικοί αποκτούν αμύθητες και... αφορολόγητες περιουσίες, τις οποίες ναι μεν δηλώνουν, αλλά δεν μας λένε πώς τι απέκτησαν.
Ένα από τα τρανταχτά παραδείγματα είναι αυτό της θεσσαλονικιάς Έλενας Ράπτη, της οποίας η δήλωση πόθεν έσχες προκαλεί ίλιγγο.
Πιο αναλυτικά, η Έλενα Ράπτη διαθέτει συνολικά 35 ακίνητα εκ των οποίων τα έξι είναι διαμερίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δύο εξοχικές οικίες στη Χαλκιδική, 13 αποθήκες, 4 καταστήματα (!) στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της συμπρωτεύσουσας, 9 γραφεία και 1 οίκημα που εμπίπτει «στις άλλες περιπτώσεις». Όσον αφορά στα εισοδήματά της, αγγίζουν 139.000 ευρώ. Την ίδια ώρα έχει καταθέσεις σε τρεις τράπεζες αξίας 691.000 ευρώ, ενώ δήλωσε καταθέσεις αξίας 5.500 σε ελβετικά φράγκα και 7.200 σε λίρες! Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι η βουλευτής της ΝΔ δεν έχει στην κατοχή της κάποιο Ι.Χ.
Αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι το πώς βρέθηκε στην κατοχή της όλη αυτή η περιουσία. Τα ίδια ερωτήματα προκύπτουν και από τη δήλωση της επίσης θεσσαλονικιάς Εύας Καϊλή.
Η Εύα Καϊλή, που εξελέγη το 2007 με το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν επανεξελέγη κατά τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όπως προκύπτει από το «πόθεν έσχες» της διαθέτει λίγα και καλά ακίνητα! Πρόκειται για οικίες μεγάλης αντικειμενικής αξίας.
Πιο συγκεκριμένα, δηλώνει εισοδήματα συνολικού ύψους 100.000 ευρώ. Διαθέτει 4 ακίνητα εκ των οποίων, δύο διαμερίσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 1 αποθήκη στο Κολωνάκι και 1 οικία στην Αθήνα. Στον τραπεζικό της λογαριασμό διαθέτει 93.000 ευρώ, ενώ έχει στην κατοχή της 2 αυτοκίνητα, τα οποία και αγόρασε πριν δύο χρόνια.
Δείτε τις δηλώσεις τους...
makeleio.gr

Rapti-dilosi
Kaili-dilosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου