Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΚΑΜΜΕΝΟ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ NON PAPER ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!


ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΣΦΑΓΗ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Γιάννης Μανώλης ανέφερε ότι το ανυπόγραφο non paper έγγραφο, που έκανε λόγο για ψήφο ανοχής των ΑΝΕΛ σε περίπτωση εθνικού κινδύνου, όντως δόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον Πάνο Καμμένο στα μέσα του περασμένου Μαΐου.
"Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να μπει υπουργός Άμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας", ανέφερε.
Στη συνέχεια αποκάλεσε "λαγό" τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων λέγοντας ότι "συγκαλεί τα όργανα και φεύγει, πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δεν λειτουργεί τίποτε στο κόμμα".
Στη συνέχεια κατηγόρησε τον ιδρυτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι "μας έλεγε "δεν θέλουμε να γίνουμε ακόμα μεγάλο κόμμα. Ας αφήσουμε την καυτή πατάτα".
Αντί "να φτιάξουμε το κόμμα έφυγε για 2 μήνες διακοπές", συμπλήρωσε. Για την πρόταση Καμμένου στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, να παραιτηθούν οι βουλευτές των δύο κομμάτων ώστε να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, δήλωσε ότι στελέχη του κόμματος είχαν εξηγήσει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι αυτό δεν "στέκει" συνταγματικά.
"Δεν συζητάει με κανέναν και μιλάει συνεχώς για ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαν να λέει στον κόσμο "πήγαινε με τον ΣΥΡΙΖΑ", μας χωρίζει χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξαφνικά τον ακούσαμε να μιλάει για δολάριο, (...) δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτε. Σήμερα λέει άλλα, το βράδυ άλλα, αύριο άλλα" δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ανέφερε δε, ότι ενώ είχε κλείσει συμφωνία για διεύρυνση του κόμματος με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο ο κ. Καμμένος τη χάλασε.
"Δεν πάω στη ΝΔ. Δεν έφυγα για να γυρίσω" σημείωσε εξάλλου απαντώντας στα σενάρια περί επιστροφής του στην Ιπποκράτους.
Σκληρή απάντηση Καμμένου
Την άμεση απάντηση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου προκάλεσαν οι δηλώσεις του στελέχους του κόμματος.
"Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ" δήλωσε ο κ. Καμμένος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου