Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟΙ!!!

dendias
ΟΙ ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΟΡΕΣΙΒΙΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ
Με αφορμή το μακελειό στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ...
Ο Δένδιας, ανακοίνωσε προ ημερών, με μη αποκρυπτόμενο κομπασμό ότι -επί τέλους οι ΄Ελληνες βουλευτές θα οπλοφορούν και εντός της Βουλής! Κι ούτε ένας δεν έκανε την παραμικρή ένσταση από τους 300! Ούτε ένας,  έτσι για την τιμή της όποιας παιδείας κουβαλάει. Το μόνο ///όπλο των πεπαιδευμένων , των πνευματικών ανθρώπων, ή έστω αυτών που θέλουν να σώσουν το έθνος,  είναι ο λόγος κι όχι τα κουμπούρια! Αυτά δεν μάθανε στα κολέγια που σπούδασαν;
Ουσιαστικά πρέπει να είμαστε ευγνώμονες προς τον κουζουλό της Κέρκυρας, που χωρίς να το θέλει ...ξεβράκωσε και τους τριακόσιους συναδέλφους του της Βουλής! Τους απογύμνωσε παντελώς, αποκάλυψε την απίστευτη ένδειά τους ..
Αν και απίστευτα φαφλατάδες, ο λόγος δεν τους αρκεί... δεν πιάνει τόπο!  Τους πήραν όλοι χαμπάρι.. Με την κουμπούρα στην τσέπη ή στο ζουνάρι τους όμως, θα αισθάνονται ασφαλέστεροι,  μια κι έρχονται δύσκολες μέρες και για τους 300. Καλού κακού ας κάνουν άμεση χρήση του "δώρου" κι εντός της βουλής σαν προπόνηση σκοποβολής ας πούμε, ώστε να ξεκαθαρίσει ο ορίζοντας από την αγενή, παρουσία τους, εκτός των λοιπών που τους έχει χρεώσει ο λαός.
press-bank.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου